2021. március 14. 22:17 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Kiadványbemutató - Lego Jurassic World magazin - A 4. szám

magazin4.jpg

Pénteken megjelent az újságárusoknál a Lego Jurassic World magazin legújabb, 4. száma, amely egy újabb kis szett Lego-val és más, új megjelenés promotálásával is meglepte a rajongókat!

Pár nap híján, épp egy éve jelent meg idehaza is a Lego Jurassic World magazin első száma, amely A Nublar-sziget legendája alcímet viselő animációs sorozathoz kapcsolódott, hiszen olyan szereplők is felbukkantak a közreadott történetekben, mint a sorozatból ismert Hudson. A sorozatot magát 2020 nyarán tűzte műsorára (és azóta is gyakran ismétli) a Nickelodeon.

ujsag.jpg

A 4. szám felépítésében nem változtatott a bevált formulán: a legfőbb tartalom egy izgalmas és egyben humoros történet, képregény formájában, de fejtörők, logikai feladatok, és egy Lego-készlet ismertetője is helyet kapott a lapban.

Természetesen a két oldalú plakátot sem spórolták ki, mindkét oldal remek, a Raptor-rajongók külön örvendezhetnek, hogy a Raptor Squad is kapott külön plakátot.

plaki.jpg

A magazin hátoldala eddig is mindig valami külön kivágható ajándékot jelentett, az első szám esetében egy dinoszaurusz, a második számnál képeslapok, a harmadik lapszámnál pedig könyvjelzők voltak kivághatóak, negyedik alkalommal a Triceratops-szról és a Tyrannosaurus rex-ről olvashatunk tényeket, amolyan adatkártyaként használva a kivágott képeket. 

end.jpg

Az ajándékba járó, aprócska szett ugyan kevés elemből áll, de két fontos szereplő található a zacskóban:

Dr. Henry Wu és egy kölyök Velociraptor található a kis zacskóban, akit ugyan nem nevesítettek, de Delta színpalettája köszön vissza róla.

wu4.jpg

A következő számot június 11-étől kereshetjük a megszokott újságosunknál, amelyhez egy újabb mini készletet, Owen-t és a kölyök Blue-t gyűjthetik be a rajongók ajándék gyanánt.

owen_8.jpg

Volt azonban még egy kis ajándék az újság mellé:

01_38.jpg

Péntektől már hazánkban is kapható ugyanis a Lego Jurassic World gyűjtőkártya sorozat, albummal, játéktáblával, játékszabályzattal. Ezt a megjelenést megtámogatandó pedig egy csomag kártya lapul minden magazin mellett, plusz egy limitált kártya, amely minden lapszámban ugyanaz a lap, Echo kártyája. Így tehát a Lego Jurassic World matricás album után újabb gyűjteni valója akadt a rajongóknak. A kártyás kiadásról hamarosan, egy külön bejegyzésben hosszabban is értekezek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6816462964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása