2023. október 30. 22:17 - Lord Picard

Könyvbemutató - Jurassic Park: The Ultimate Visual History

A Jurassic Park: The Ultimate Visual History könyv egy hiánypótló, minden Jurassic Park-rajongó számára kötelező kiadvány, rengeteg érdekességgel, részletesen vezeti végig az olvasót, hogyan is készült a Jurassic Park-trilógia, és milyen marketinggel támogatták meg a filmeket.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. október 18. 21:12 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - Hammond Collection Carnotaurus

Az októberi Beyond The Gates mai epizódja elhozta a Hammond Collection széria legújabb, majdhogynem tökéletes gyűjtői figurájának bemutatóját: a tovább mögött részletek a Bukott birodalomban bemutatkozó Carnotaurus gyönyörű figurájáról bővebben a tovább mögött!

Tovább
Szólj hozzá!
2023. október 16. 20:52 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemegék - Új sorozat, játékok és egyebek

Az elmúlt hétvégén zajlott le a New York Comic Con, már mondhatni, szokványos módon a Jurassic-franchise semmilyen formában nem képviselte magát az eseményen, de azért az elmúlt hetekben érkeztek izgalmasabb hírek az őslények világából.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. október 06. 19:33 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Dino Days a Pepco-ban!

Október 5-étől a Jurassic-rajongók számára különösen érdemes lesz ellátogatni a legközelebbi Pepco üzletbe, hiszen egy új kampány indult, a Jurassic World Dino Days Ultimate Survival! Egészen gazdag kínálat, a Pepco-tól megszokott minőségben és igen csak barátságos áron! A tovább mögött a részletek.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. október 01. 20:54 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: 30 éves a Jurassic Park itthon is

Szeptember 24-én volt 30 éve, hogy hazánkban is bemutatásra került a Jurassic Park a mozikban. Ennek apropójából nem csak a hazai bemutatóról írtam pár érdekességet, de bemutatom, itthon milyen sajtója volt és milyen termékek jelentek meg Steven Spielberg filmje kapcsán.

Tovább
4 komment
süti beállítások módosítása