2021. január 09. 23:08 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Új Dino Escape figurák

dinoescape_1.jpg

Még tavaly augusztusban érkeztek az első hírek a Mattel 2021-es, Dino Escape-re keresztelt játékvonaláról, néhány látványfotóval együtt. További új figurákról érkeztek képek, némely esetben még csak számítógépes, úgynevezett render fotó. 

A kölyök Nasutoceratops még mindig nem mutatta magát, de az új figurák egyike egy kölyök Brachiosaurus lesz! 

2021baby.jpg

Színeiben teljes egészben a felnőtt példányra hajaz a kölyök, bár ez csak egy számítógépes tervezet - érdekes, hogy őt választották most kölyök figurához, hiszen filmben nem is láthattunk még fiatal példányt belőle, ellenben Apatosaurs, Stegosaurus vagy Triceratops kölyök bukkant már fel a filmekben, még sem kapnak figurát, legalábbis még nincs róla információ.

Újdonság érkezik a Zuniceratops is: 

2021zuni.jpg

Nem véletlenül hasonlít egy Triceratops kicsinyített másának a figura, a faj maga ugyanis a népszerű Trike őse! 

Az Alioramus, a Dracorex, a Herrerasaurus, a Dimorphodon figurák mind újrafestettek - erre lehetett is számítani, új film hiányában, személy szerint a Dimorphodon tűnik a legtetszetősebbnek.

Ezek voltak a tegnapi figurák, viszont ma egy újabb adag, nagyobb méretű figura és/vagy látványterv került napvilágra.

A Dino Escape széria egyik legfontosabb feltevése az volt, hogy elfogó, lefogó szerkezetek is kerülnek a dinók mellé, megidézve a régi Kenner figurákat és kiegészítőjüket és az első konkrét figurát látva erőteljes is a retró hangulat! A tavaly megjelent, új alapot kapó Epic Roarin' Tyrannosaurus rex köszön vissza a figurában, új festéssel, amelynek színei Az elveszett világban látott példányokat juttatja eszünkbe. 

2021cgrex_1.jpg

A figura mellé pedig jár egy zárszerkezet is, amivel a dinoszaurusz harapását lehet megakadályozni, összetéveszthetetlenül idézi meg a Kenner-féle Thrasher T. rex azért bonyolultabb szettjét:

thrasher.jpg

Az Allosaurus is visszatér, teljesen új figurával, a látványterv alapján legalábbis:

2021allo_1.jpg

Olybá tűnik, mintha a 2018-as Allosaurus figurát ötvözték volna a Battle at Big Rock figura tulajdonságaival, egy teljesen új színezetet adva a dinoszaurusznak. 

A Baryonyx a Bukott birodalomban mutatkozott be a Jurassic-világban, de hamarosan három, nevesített képviselőjükkel is találkozhatunk a Jurassic World: Krétakori táborban! A csapat első tagja, Limbo tavaly jelent meg egy csak az USA-ban kapható szett részeként, az új szivárgásnak hála viszont most már tudható: önálló figuraként is a boltok polcaira kerül:

2021limbo.jpg

És természetesen Chaos sem maradhat le, igaz esetében a 2018-ban megjelent figurát láthatjuk majd viszont valószínűleg változatlanul:

2021chaos.jpg

A csapat harmadik tagja Grim már megjelent, idehaza is megtalálható a Müller kínálatában, emlékeztetőül, ő így fest ténylegesen:

grim.png

Ugyancsak az animációs sorozatnak hála, visszatér a Ceratosaurus is, mint faj, a tavaly megjelent szett után pedig ismét önálló figuraként:

2021cera.jpg

Ugyancsak a sorozat miatt, az Ankylosaurus is egy újrafestett változatot kap, bár lehet a méretét is módosítják, a színei mindenesetre Bumpy-t idézik meg:

2021anky.jpg

Az új, nagyobb méretű figurák sorát egyelőre a Kentrosaurus zárja, amelyről csak egy nagyon vázlatos kép került ki:

A képeket, információkat a JPToys közölte először, és az információk szerint egyes itt látott figurák lehet, hogy csak 2022-ben jelennek meg! 

A végére viszont egy biztató hír: én is közöltem új fotókat a Spinosaurus figuráról és mint akkor írtam, a Smyths német nyelvű oldalán Legacy figuraként került fel a kínálatba: a játékáruház-lánc angol változatán viszont Extreme Chompin' figuraként szerepel, így nagyobb az esély arra, hogy itthon is megjelenhessen a figura!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4716378950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása