2020. július 04. 19:15 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Camp Cretaceous szett és új Amber Delta

setdelta.jpg

Eltelt a Jurassic June, de a Jurassic World: Camp Cretaceous-szról továbbra sem tudtunk meg többet, pedig jövő hónapra várható a premier. Most viszont egy új, Mattel játékszettet lepleztek le, amely felfedi az egyik szereplő nevét és meglepő felfedezéssel is szolgál. És itt vannak a legújabb Amber Collection Velociraptor figura első képei is!

A várhatóan augusztusban érkező – hivatalos dátumunk továbbra sincs – Netflix-en debütáló animációs sorozatról eddig is tudtuk, hogy hat gyerekszereplőt követhetünk majd nyomon, onnantól, hogy az Indominus rex elszabadulása miatt lezárják a Jurassic World-öt. Azóta tudjuk, hála a Mattel-nek, hogy a gyerekek által "Toro"-nak elnevezett Carnotaurus mellett egy cuki, kölyök Ankylosaurus is fontos szerephez jut, az ő neve Bumpy.

A Mattel honlapjára felkerült adatlap és fotók pedig egy egészen új, nem várt játékszettről rántották le a leplet: íme a Jurassic World Camp Adventure Set!

 box_1.jpg

A készlet leírásából derült ki, hogy az egyik gyerek szereplőnket Darius-sznak hívják, mellette pedig egy Stegosaurus, valószínűleg a korábbi Action Attack változat, az sem biztos, hogy átfestve, mellette pedig egy Baryonyx és a kölyök Ankylosaurus, Bumpy újabb változata is helyet kapott!

gnl09_02.jpg

És ez utóbbi kis figura okozott most nagy meglepetést a rajongók körében, ugyanis az egyes országokban már kapható az Attack Pack Bumpy figura, amely méretei alapján sokan egy kb. felnőtt ember derékmagasságáig érő dinoszauruszra következtettünk a sorozatban is, viszont Darius és a két dinoszaurusz mellett egy jóval kisebb kölyök látható, vagyis az Attack Pack figura úgy fest, nem méretarányos és kisebb lesz a sorozatban a kölyök maga.

A Baryonyx egyébként a "Limbo" névre hallgat, ezt az elnevezést már ismerhetjük február óta, és maga a figura egy egyszerű, hang nélküli változata ez a korábban már többször megjelent figurának, új, valószínűleg sorozatszerű szín-összeállítással.

group_3.jpg

És ahogy sejthető volt, a gyerekek is elérhetőek lesznek akciófigura formájában, legalábbis annak lenne értelme Darius-szt látva. A T. rex fogas nyaklánc, de az egész öltözék mindenesetre eléggé szépen kidolgozottnak tűnik, a rajongók pénztárcájának érdekében reméljük, nem minden gyerek fog kapni egész szetteket és kisebb kiszerelésben is elérhető lesz mind a hat főszereplő. A szett Magyarországi megjelenésről sajnos nem tudni semmit, itthon még egyelőre egyetlen Camp Cretaceous figura sem érkezett meg hozzánk.

A szett előtt pár nappal pedig az Amber Collection újabb Velociraptorával ismerkedhettünk meg, megérkezett Delta figurája:

006_20.jpg

Nem nagy meglepetés, Blue és Charlie és persze Owen után, hogy majd össze lehet állítani a Jurassic World-ben látott Raptor Squad csapatot, így valószínűleg még idén csatlakozik hozzájuk Echo figurája is. A figura alapja nem újdonság, a korábbi raptor alapot használták fel ismét.

Ez csak azért csalódás kissé, mert a filmekben is jól láthatóan, Charlie és Delta koponyája egyaránt a Jurassic Park /// raptorait idézi a szem felett látható csontboltozattal, ezt azonban a Mattel nem tartja következetesen a nevesített raptor figurák esetében fontosnak kiemelni.

deltas_1.jpg

A figura festése is drasztikusan eltér a Mattel tavaly kiadott, Dino Rivals Attack Pack Delta-jától, az a figura érthetlen módon kapott sárga-zöld festést... Az idei, Primal Attack változat festése már sokkal jobban emlékeztet Delta-ra. Ami viszont érdekes, hogy a még 2018-ban megjelent Legacy Collection 6 Pack egyik Velociraptorának a festése eléggé hasonlít az új Amber Delta-ra, tehát kijelenthető, az abban a szettben található ugró Velociraptor figura Delta-nak feleltethető meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9515981954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása