2020. március 13. 20:50 - Lord Picard

Jurassic World: Camp Cretaceous - Az új design

campc_2.jpg

Három héttel ezelőtt a New York Toy Fair-en láthattuk először a Jurassic World animációs sorozatához, a Camp Cretaceous-hoz készített első játékfigurákat, a legújabb fotók pedig már az új designról rántották le a leplet. További képek a bejegyzésben.

A Netflix-re várhatóan augusztusban érkező animációs sorozat, a Jurassic World: Camp Cretaceous kapcsán természetesen a Mattel is készül, a sorozaton alapuló figurákból láthattunk már ízelítőt a New York Toy Fair-en, most pedig már a csomagolás tervekre vethetünk pillantást. 

camp-cretaceus.jpg

Természetesen az új, sorozathoz igazodó logó nem meglepetés, de a csomagolás is egyedinek látszik, a hátteret már a sorozat látványvilága ihlette, amelyen egy épület részlete is jól kivehető, valószínűleg ez az elhagyatott kemping központ fog menedéket nyújtani a szereplőknek és a Netflix is természetesen feltüntetésre került. Igaz ezek csak látványtervek, aligha lesz szignifikáns változtatás már a design-ban. Lássuk is közelebbről a figurákat:

camp-cretaceus-para.jpg

A Parasaurolophus, amelyről készült már korábban figura, megújult festéssel és funkciókkal lesz ellátva, és a furcsa festés valószínűleg annak köszönhető, hogy vélhetően egy vagy több Parasaurolophus az éjszakai sötétségben fluoreszkálni fog a sorozatban! 

camp-cretaceus-rexy.jpg

Az új játékvonalról, és a sorozatból, természetesen Rexy sem hiányozhat, de ezen fotó alapján megkockáztatom, az eddigi legszebb, legfilmszerűbb festéssel ellátott T. rex figurája lesz a Mattel kínálatának.

camp-cretaceus-indom.jpg

Az Indominus rex is csatlakozik Super Colossal Tyrannosaurus rex-szhez és a Super Colossal Blue-hoz az óriási méretű játékfigurák sorozatához, és mivel a sorozat a Jurassic World idején játszódik, jó e is vadászták). 

minik.jpg

A doboztervekről készült fotón látható az a minifigura gyűjtemény is, amelynek egyik tagja egy áttetsző Parasaurolophus figura, ez és az elnevezése adta az alapot a rajongói találgatásoknak a fluoreszkáló megjelenést illetően.

camp-cretaceus-carno.jpg

A Carnotaurus, ahogyan azt már korábban is hallani lehetett, "Toro"-ként fogjuk látni a sorozatban, a bajba jutott tinédzserek legalábbis így nevezik majd el őt. Ahogy az előző játékvonalak esetében Blue vagy Rexy volt a kiemelt dinoszaurusz szereplő, úgy veszi át most a helyüket Toro.

characters_2.jpg

Az viszont szembetűnő, hogy nem csak egy, hanem több, kiemelt emberszereplő lesz feltüntetve a csomagolásokon, viszont ezeken a csomagterveken csak a karakterek körvonalai láthatóak, továbbra is nagy a titkolózás azért a sorozat körül! 

A figurákat várhatóan csak nyáron, a sorozat bemutatása idején kezdenék el forgalmazni az Egyesült Államokban, kérdés, hogy a jelenlegi globális helyzetben mennyire tarthatóak majd a korábbi célkitűzések, határidők. Még szerencse, hogy a Mattel már korábban gondoskodott arról, hogy ne csak Kínában legyen gyártósora, így valahol mindig elő fogják tudni állítani a termékeiket. 

Érdemes lesz a hétvégén is látogatni a blogot, ugyanis hamarosan ismét egy magyar termékbemutató következik! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr915520018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása