2022. augusztus 13. 21:49 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb Dino Trackers figurák

news_24.jpg

Habár még az idei évi figurák második hulláma is alig-alig mutatkozik a boltok polcain, egyre több, a jövőre debütáló Dino Trackers figura termékfotója kerül nyilvánosságra, ezúttal a kisebb méretű dinoszauruszok és egy nagy visszatérő figurájáról tudok beszámolni, és akad más, izgalmas új megjelenés is.

A korábbi Attack Pack vonalat átnevezve, immáron Danger Pack gyűjtőnév alatt jelennek majd meg a kisebb méretű dinoszauruszokat felvonultató játékvonal figurai, csupa újdonsággal és egy repaint kiadással. 

Austroraptor

austroraptor.jpg

A Mattel-nél is igencsak kedvelik a raptor-családot, habár az Ausztráliában felfedett családtag a figura méreteihez képest biztosan hosszabb volt: hat méteres testhosszával az egyik legnagyobb raptor fajról van szó. Eltérő a fajtársaihoz mérten hosszú és lapos koponya, valamint a rövid felkar is.

Elaphrosaurus

elaphrosaurus.jpg

Míg az előző fajt 2008-ban fedezték fel, addig az Elaphrosaurus-t 1920-ban írták le először. Hosszú és kecses testéhez (filmes) raptor-szerűen kisebb fej tartozott.

Nothosaurus

nothosaurus.jpg

Újabb vízi életmódot folytató vízi őshüllővel bővülhet a rajongók gyűjteménye, ráadásul immáron filmes fajként, hiszen a Nothosaurus rövid, de annál emlékezetes szerepet játszott a Krétakori tábor utolsó, 5. évadában. Meglepő, de ezt a fajt 188 évvel ezelőtt fedezték fel! A figura természetesen a sorozatos megjelenésen alapul.

Baby Brachiosaurus

brachiosaurus.jpg

A Brachiosaurus kölyök szintén az animációs sorozatban bukkant fel, először még csak egy árván maradt példányként, később azonban a Petárda névre keresztelt kölyök csatlakozott a hat túlélőhöz. A negyedik évadban látott kölyök színeit viselte az első kölyök figura, azóta pedig Darius-szal összecsomagolva egy teljesen eltérő, zöld színű változat is készült, most pedig már a harmadik színvariáns lesz elérhető. 

Indoraptor

indoraptor_3.jpg

Ez a figura már természetesen nem a Danger Pack része, hanem önállóan jelenik meg a Track 'N Attack Indoraptor. A Bukott birodalomban felbukkanó hibrid dinoszauruszról 2018-ban két remek figura is készült, a 16 ponton mozgatható változatot itt is bemutattam, de volt belőle egy elektronikus, hangot adó változat, világító szemekkel. A jövőre érkező újrakiadás maga is hibridnek tűnik, mert úgy fest, sem a lábak, sem a kezek nem artikulálhatók úgy, mint a korábbiak, de a dobozképen látható infógrafika mintha arról árulkodna, hogy nem is a szeme, hanem az aranyozott csíkja fog világítani ennek a darabnak!

Már a legutóbbi hírbejegyzésemben is pislákolt a remény, hogy a Matchbox az új film járgányait is fémbe és műanyagba önti, és most újabb fotók árulkodnak arról, hogy kapunk a filmnek megfelelő Jeep Gladiatort is végre, de Owen és Claire Ford-ja is újdonság lesz:

mbox_3.jpg

Nem csak a Mattel-é a Jurassic világ, a Reebok is teret kért benne. Tavaly nyáron nagy sikerrel futottak a Jurassic Park által ihletett, tényleg szenzációs cipők, és azok dobozai is külön műalkotások voltak.

e6bnf2exeaeau0j.jpeg

A márka idén a Világuralom kapcsán kapott ihletett, ráadásul, ahogy tavaly, úgy az idei kollekció darabjaiból is található meg termék a hazai boltok kínálatában, online egész biztosan. A képre kattintva a legtöbb cipőről található termékfotó:

És érdemes ellátogatni a Játéknet oldalára is, új figurákkal ugyan mostanság nem találkozni ott, de sok, a filmhez kapcsolódó új termék került fel:

 jateknet_4.jpg

Többnyire régészeti készletek, nem csak a Világuralom, de a Krétakori tábor arculatával felvértezve, de pohár, bögre, tányér, uzsonnásdoboz is kapható a Játékneten, és talán ősszel az eddig elmaradt figurák is megérkeznek hazánkban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3417907469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KyloRen22 2022.08.15. 09:36:13

Te beszerzed a Világuralom Blu-ray kiadását? Ha igen, honnan? Csak mert a Blu-rayek ugye régiókódra vannak osztva, és nem tudom, hogy pl. az Amazonról ha rendelek az jó e itthon.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2022.08.15. 09:39:28

@KyloRen22: Mindenképpen. Angliában, Európában B régiókód van, tehát ezek a mi régiónk, az amerikai Amazon.com-ról valószínűleg A régiókód van. Még várok, mi jelenik meg a lengyel piacon, illetve a skandinávoknál, de magyar specifikáció aligha lesz bárhol. Hat filmes kiadást is tervezek beszerezni de az igazából mindegy is honnan, hiszen 5 film magyarul megvan... Sajnálatos, hogy épp a befejező film nem lesz...

KyloRen22 2022.08.15. 09:41:56

@Lord Picard: Igen, én is nagyon sajnálom. Star Wars esetében is ugyanez volt 2 évvel ezelőtt...

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2022.08.15. 09:43:14

@KyloRen22: Igen, nekünk az is csonka :( Sajnos a magyar piac már csak vegetál, pedig korábban Jurassicból elég jó kiadásokat kaptunk...
süti beállítások módosítása