2022. február 23. 00:00 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hivatalos fotókon a legújabb Mattel figurák

Végre hivatalos Mattel fotókon is szemügyre vehetők a Jurassic World: Világuralom kapcsán megjelenő figurák első hullámának figurái. Az új Rexy, vagy a Therizinosaurus mellett az egyik járműről és a Hammond Collection két, eddig nem látott figurájának hivatalos fotóiról is részletek a tovább mögött.

Tovább
komment
2022. február 18. 22:21 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Világuralom - Az újabb LEGO készletek

A mai napon a dán LEGO további, áprilisban megjelenő Jurassic World: Világuralom készletek hivatalos fotóit és termékleírásait, árait tette közzé, amelyekről bővebben a megszokott módon, a bejegyzésben számolok be a tovább mögött.

Tovább
komment
2022. február 16. 21:12 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Legacy Collection - Isla Sorna elfogó készlet

A mai Beyond The Gates epizódban egy új Legacy Collection játékszett került leleplezésre és bemutatásra, amelynek ember karakterére régóta vártak a gyűjtők: Roland Tembo is végre akciófigurát kap! Részletek a tovább mögött.

Tovább
komment
2022. február 15. 20:22 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb Világuralom Mattel figurák

A mai napon a Mattel-lel és a Universal szoros együttműködésben álló JurassicOutpost közösségi oldalain számos új akciófigura került leleplezésre, részletek a tovább mögött, ahol exkluzív, vadonatúj fotók láthatók a filmben felbukkanó dinoszauruszokról, hála a Dr. Pepper termékeknek.

Tovább
komment
2022. február 14. 01:00 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Az LVI Super Bowl előzetes

Habár csütörtökön váratlanul robbant be a Jurassic World: Világuralom első előzetese, amit sokan a most zajló LVI Super Bowl döntőre időzítve vártak, azért a focidöntőre is készült az NBC Universal, készült reklámfilm a Jurassic Park főtémájának aláfestésével, Chris Pratt narrálásával is többek…

Tovább
komment
2022. február 11. 22:47 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb Mattel figurák és LEGO készletek

Ahogy az várható volt, a Jurassic World: Világuralom első előzetese nagy sikert aratott, a legmeglepőbb helyen, egy autós weboldalon is beszámoltak itthon róla! Az előzetest követően pedig a Mattel és a LEGO több termékéről is osztott meg hivatalos információkat, de a film forgatásáról is előkerült…

Tovább
komment
2022. február 10. 21:46 - Lord Picard

Jurassic World: Világuralom - Előzetes #1 elemzés

Végre megérkezett, amire minden rajongó várt, és amit a vasárnap esti Super Bowl-ra várt: a Jurassic World: Világuralom 2 perc 51 másodperces előzetese minden elképzelést és várakozást felülmúlt, részletek a tovább mögött, de addig is, még egyszer a szinkronos előzetes:

Tovább
komment
süti beállítások módosítása