2022. április 20. 19:20 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Legacy Collection - Dr. Sarah Harding & Stegosaurus Pack

sarah.jpg

A hónap harmadik szerdáján, menetrend szerint érkezett a Beyond The Gates újabb epizódja, amelyben egy új Legacy szett került bemutatásra: a Dr. Sarah Harding & Stegosaurus Pack a rajongóknak szóló újabb szerelmeslevél. Részletek a tovább mögött.

A Legacy Collection eleinte csupán a Jurassic Park-ra fókuszált, de már a februárban bemutatott - és szerencsésebb helyeken már el is érhető - Isla Sorna Capture Pack-kal Az elveszett világ: Jurassic Park előtt adóztak a Mattel-nél.

A legújabb szettben az Oscar-díjas Julianne Moore által megformált Dr. Sarah Harding paleontológus igen csak élethűre sikeredett figurája kapott helyet, a filmben szintén látott felnőtt Stegosaurus és kölyke bámulatos figurája mellett. 

Dr. Harding egyik kiegészítője egy fényképezőgép lesz - az egy Nikon? A lényeg Sarah figuráján túl a kölyök Stegosaurus, akit a film forgatása során a stábtagok Claire-nek kereszteltek el. A látottak alapján egészen kíválóan formázták meg a kis dinoszauruszt, nem csak a filmszerű sculpt, de a festés is elég jónak tűnik. A felnőtt példány esetében a legelső Mattel-es Stegosaurus figura köszön vissza, új festéssel.

A kiadás csomagolása is elég egyedire sikerült, a filmben látott busz egy részét idézi meg a design, és talán ez egy apró easter egg, hogy később maga a busz is megjelenhet?

Minthogy Legacy figuráról van szó, itthon nem lesz sajnos elérhető, és ami azt illeti, úgy fest nagyon semmi más sem várható a hazai boltok kínálatában egyelőre. Hiába járt le április 17-én az embargó, egy T. rex maszkon, a mini figurákon és a sokadjára kiadott - ezúttal új csomagolásban - Mosasaurus-szon kívül új figura megjelenésének nyoma sincs, és sajnos nem látni, hogy a magyar rajongók igényei különösebben érdekelnék a Mattel-t... 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6117812635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2022.04.21. 19:45:39

Nem lett volna rossz, ha ehhez a pakkhoz átdolgozták volna a Stegosaurust modelljét is.
Ez ugye a JW féle anatómiának megfelelő figura, de én már nagyon szeretnék látni egy TLW-s változatot, ahol Stego farok része nem a földet súrolja, hanem a dínó hátgerincével egy síkban lebeg a föld felett.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2022.04.21. 20:18:38

@Anak: Igen, ez lett volna a legoptimálisabb, de ahogy (még) nem készült hím T. rex figura sem, úgy a Stegosaurus sem kapta meg a teljes törődést, azt hiszem ez a maximum amit ki tudott hozni a Mattel. Majdnem mindig van valami apró gikszer, de már csak Sarah és a bébi Stego miatt úgyis tudják, hogy megveszik a gyűjtők a szettet...
süti beállítások módosítása