2019. február 15. 22:43 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: NY Toy Fair '19 #1 - Az Indominus Rex!

indominus.jpg

Högyeim és Uraim, az Indominus Rex! A Jurassic World rettegett, hibrid gyilkológépe az idei évben végre testet ölt Mattel figura formájában, és még milyenbe! Az egyik legjobb figuráról beszélhetünk, a New York Toy Fair-en készült fotók alapján!

01_21.jpg

További fotók a tovább mögött!

02_18.jpg

A WD Toys, Youtube csatorna által közzétett, de csak fotókból álló videó alapján is már megállapítható, a Mattel egy különös szép, filmszerű, akkurátus játékfigurát készített az Indominus Rex-ről!

Méretét tekintve természetesen egyezik a többi dinoszaurusz és figura méretarányaival, így a Tyrannosaurus rex-nél is nagyobb, és most már könnyedén eljátszható is lesz a Jurassic World végjátéka ezzel a gyönyörű figurával!

06_13.jpg

A hangját még nem hallhattuk, de egészen biztos nem okoz majd csalódást, és egyáltalán, már ennek is örülni kell! A fotósorozat tanulsága szerint egyébként nagyon sok új dinót talán nem fogunk látni a kiállításon, többnyire csak újrafestéseket a tavaly is kiadott figurákból, de erről majd holnap, most gyönyörködjünk az Indominus rex fantasztikus figurájában! Részleteiben is csodásan megidézi a hibridet, a bőrkinövésekkel, "tollakkal", a fején látható szarvakkal egyetemben. A lába, és a kezei is csodásan festenek, ráadásul kettős funkció van ellátva a doboz tanulsága szerint, egy támadó, ordító és felfaló feature, ez utóbbi még nem világos, mit is fog jelenteni, de nyilván feltárulnak a figura titkai a hétvégén! Egyszerűen lenyűgöző!

03_18.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8214629778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2019.02.16. 12:07:43

Ok, ez kell. Impozáns.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.02.16. 19:27:41

@Anak: Igen, igazán szép figura lesz! Lehet, hogy még a festés majd változik, de nekem így is nagyon tetszik.

Sokan észrevették, megjegyezték, hogy a farka viszont rövidebb, mint a filmben. Erre magyarázatul szolgálhat, hogy a Mattel-nél úgy döntöttek, inkább két lábon fog állni a figura, holott a filmben, a hosszú farka miatt is, sokszor négykézláb közlekedett az állat, rövidebb farokkal viszont így stabilabban állhat majd a figura maga. Ez szerintem olyan kompromisszum, amivel együtt lehet élni :)
süti beállítások módosítása