2024. szeptember 25. 19:17 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - Reimagined Chopper Chase Pack

chopperchase.jpg

Ahogy az várható volt, hiszen még augusztus legvégén véletlenül tették elérhetővé a Target oldalán, a ma bemutatott Reimagined játékvonal első, gyűjteményes kiadása, a Chopper Chase Pack került bemutatásra a mai Beyond The Gates epizódban. Részletek a tovább mögött.

Az augusztus végi bejegyzésemhez képest, a videóból származó képekkel kerültünk közelebb a kiadáshoz, illetve a doboz designt most először láthatjuk. 

box1_35.jpg

A helikopter, ahogy azt a korábbi bejegyzésemben is megjegyeztem, gyönyörűen idézi meg a Kenner egy korábbi kiadását, és színeivel is a Jurassic Park-ot idézi, míg az ACU katona a Jurassic World-öt, az Atrociraptor jelenléte pedig a Jurassic World: Világuralom illetve a Jurassic World: Káoszelmélet kapcsán juthat eszünkbe.

Személy szerint, inkább egy újragondolt Muldoon figura illett volna ehhez a szetthez, és persze egy barna Velociraptor, így egy az egyben az 1993-as filmklasszikust idézte volna meg a kiadás. Plusz érdekesség, de emberünk arca eléggé hasonlít Donald Gennaro-ra, aki a korábbi SDCC kiadáson kívül sosem jelent meg.

A helikopter és az ACU ember miatt érheti meg igazán ez a kiadás, az Atrociraptor mintázata és színe ugyan elég látványos, de jobb lett volna, ha a klasszikus Velociraptor kerül megidézésre.

A videó pedig itt tekinthető meg:

Természetesen magyar megjelenésről ilyenkor még nem lehet beszámolni, ezidáig még semmi jele annak, hogy a korábban bemutatott Reimagined Carnotaurus eljut-e a hazai piacra, sajnos a remekbe szabott, '93 Classic - Tyrannosaurus Rex Off-Road Tracker Pack sem került be az országba, de még a kontinensre sem...

shot2.jpg

Hamarosan azon a blogon néhány régóta várt, gyönyörű dinoszauruszfigura kerül bemutatásra, érdemes lesz visszakattintani! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8418499916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása