2024. október 23. 19:54 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond The Gates - Hammond Collection Atrociraptor 'Ghost'

ghost_2.jpg

Az idei évtől a Beyond The Gates - Creator Edition alcímet viselő videósorozat minden hónap utolsó szerdáján került kiadásra, azonban némi ütemezési hiba miatt, ma délután kikerült a jövő hétre tervezett bemutató. A Target oldala nem is követte le a változást, így hivatalos termékfotókra egy hetet kell várnunk, de már a videóban is szemügyre vehető Ghost, az Atrociraptor figurája.

Már nyáron, a San Diego Comic Con-on kikerült a vitrinbe két új Hammond Collection figura, Ghost és egy Scutosaurus figurája, így sejteni lehetett, hogy az idei évre maradt két Beyond The Gates leleplezés hozzájuk köthető lesz. Az ütemezési zavar miatt pedig az Atrociraptor-ról hamarabb lekerült a lepel.

Ezúttal is Neemz közreműködésével vethetünk alaposabb pillantást a gyönyörű figurára, amely a Hammond Collection szériához híven, alaposan kidolgozott figura.

A több mozgatható ponttal a filmhű kialakítással és festéssel egészen más liga ez a figura is, mint a korábban megjelent változatok. 

És a Jurassic World: Világuralomban bemutatkozott Ghost egy másik jellegzetessége, vörös szeme is gyönyörűen tükröződik az üvegszemnek köszönhetően.

Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy megjósoljam, várhatóan jövőre az Atroci-csapat többi tagjának is megérkezik a saját, Hammond Collection változata, vagyis felkészül Red, Panthera és Tiger. És talán addigra azt is megéljük, hogy mind a négy raptort a nevén szólítsák a Káoszelméletben, ahogy az most megtörtént Red esetében. 

ghostt_1.jpg

A héten pedig további hírek várhatók a Jurassic World: Rebirth forgatásáról is, és akadnak még bemutatásra váró figurák is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr218714704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása