2022. március 14. 22:54 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Szenzációs szettek érkeznek hamarosan!

szettek.jpg

A mai napon frissült a Mattel által kiadott, a Jurassic World figurákhoz 2018 óta használt Jurassic World Facts alkalmazás, immáron a Világuralomra készülve, és nem csak az első wave figurái derültek ki, de szenzációs termékfotókon az eljövendő játékszettek is a hagyományos és Legacy vonalon egyaránt!

A Legacy vonalon eleve holnapután kerül bemutatásra a legújabb Beyond of the Gates epizód, amely ismét egy Legacy készletet tár a rajongók elé, azok után, hogy láthattuk februárban, Roland Tembo-val jön a Isla Sorna elfogó szett. Az alkalmazásból pedig immáron kiderült (de nem is biztos, hogy holnap ezt mutatnák be), hogy végre Lex Murphy is megjelenik játékfigura formájában!

raptorset2.png

Tim már a tavaly nyári szettben felbukkant, így ő is, de a Velociraptor is egy korábbi szettből kerül átemelésre, így tényleg csak Lex az újdonság, illetve úgy fest, a konyha egy részletét is megkapjuk a legendás jelenetből. A kislány figurája azért is nagy szám a rajongók számára, mert 1993-ban a Jurassic Park idején a lányt alakító Ariana Richards szülei nem járultak hozzá, hogy kislányukról játékfigura készüljön, így majd 30 évet kellett várni rá. A főbb szereplők közül már csak Donald Gennaro és Dr. Henry Wu nem kapott figurát az első filmből.

Azt már az előzetesben is láthattuk, hogy Claire farkasszemet néz egy dühös Dilophosaurus-ral, kettejük találkozását pedig egy játékszettben is megörökítették a Mattel-nél:

dilop_1.jpg

Mindig nagy öröm Bryce Dallas Howard karakterét látni, már csak azért is, mert aránytalanul sok Owen figura jelent már meg, róla viszont ez csak a harmadik változat lesz. A Dilophosaurus pedig... még a Legacy-s Dennis Nedry Getaway Pack-ban sem volt ilyen gyönyörűen kidolgozva, megfestve a figura, csodálatos!

Azért persze mini Chris Pratt-ből sem lesz hiány, két szettet is előre jeleztek belőle, de ez nem volt köztük:

blueset.png

Az Extreme Damage vonalon érkező, sérült Blue mellé természetesen a filmhez igazítva kerül ismét kiadásra Owen, és egy rejtélyes alak mellette, aki minden bizonnyal Rainn Delacourt (Scott Haze), a film egyik rosszfiúja lesz, ahogy az korábban egy LEGO-szettből kiderült.  

A Quetzalcoatlus nálam máris az egyik legkedveltebb őslény lett a Jurassic-franchise-ban, és a figura is a filmhez igazítva, átdolgozva kerül kiadásra, mint a korábban megjelent változat:

quetzal.jpg

A Yangchuanosaurus-szról még csak pletyka volt, hogy esetleg felbukkanhat a filmben is, ezt most még nem tudhatjuk, mindenesetre a figura pazarul fest:

yang_1.jpg

Szintén már láthattuk egy pillanatra az előzetesben az Allosaurus-szt, amelynek új, Extreme Damage figurája festésében máris üti az összes eddigi változatot:

alloed.png

Korábban már láthattunk képet az Extreme Damage Dimetrodon-ról, de hivatalos termékfotót eddig még nem, de az is bizonyos, nem ez lesz az egyetlen figura az idei kínálatban:

dimetroed.png

És az alábbi fotók, ez a legszebb a történetben, a Mattel-től származnak, nem szivárgásból, hiszen a ma frissült alkalmazáson keresztül jutottak ki: ha a kiválasztott, természetesen a kód beolvasása nélkül alig látható dinoszauruszt kívánságlistára tesszük, azon már a termékfotóval együtt lesz listázva a kiválasztott figura! 

1647291286535_1.jpg

Az applikációban egyébként nem csak jobban megnézhető lesz az adott dinoszaurusz, de az AR technológiának köszönhető akár élet nagyságban, akár még annál is nagyobb változatban életre hívható a dinoszaurusz akár a nappalinkban. 

1647291286535_2.jpg

De ugyancsak remek és régóta várt újítás, hogy a elfogó autóhoz kapcsolódón nem csak kaptunk egy dinoszauruszok befogására szolgáló játékot, de a játékautót is úgy alakították ki, hogy a mobiltelefont kényelmesen elhelyezve rajta lehessen irányítani a készülék mozgatásával a játékbeli autó!

Az alábbi szettről viszont nem az app-on keresztül készültek képek, egy amerikai Target-ben ugyanis már ki is került a polcra egy új, eddig nem látott játékszett:

Az Atrociraptor, aki a Ghost névre hallgat és Soyona Santos (Dichen Lachman) került egy készletbe, egy szállítókonténerrel együtt, és csak remélni tudjuk, hogy nem USA exkluzív szettről lesz szó. 

Holnapután, szerdán pedig érkezik az új Beyond videó, lehetséges, hogy a bejegyzés elején taglalt szettet mutatják be, de az is lehet, hogy egy eddig titokban maradt készletről hull le a lepel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4917780406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása