2018. szeptember 24. 21:58 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Clementoni 104 db-os puzzle

puzzle.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán a Universal, látva az előző rész hatalmas sikerét, a marketinget is felpörgette, és szerencsére idehaza is minden tekintetben nagyobb a termék dömping. Az olasz Clementoni is számos puzzle készlettel készült a legutóbbi kalandfilmre, és most ezek közül egyet van szerencsém be is mutatni.

A puzzle.hu webshop kínálatában számos kirakóst találhatunk meg, különböző grafikákkal, és nehézségi szinttel, a 104 darabos puzzle-tól az 1000 darabos kirakósig, utóbbiból a gyakorlott puzzle-rajongók választhatják A lehetetlen puzzle-t, én elsőre egy egyszerűbben kirakható készletet választottam.

01_13.jpg

A 104 darab puzzle darabkát rejtő dobozon ismerős grafikai elemek köszönnek vissza: a Bukott birodalom kapcsán a Universal minden partnerétől egységes design-t követelt meg a termékek csomagolásánál. A doboz tetején a kirakandó kép pedig mankóul szolgál a kirakós darabjainak összeillesztéséhez. 

07_9.jpg

A kirakós darabkái egy jól lezárt nejlonzacskó őrzi, amelyet kibontva máris szembeötlő, hogy a Clementoni rendkívül jó minőségű, vastag, nem egy könnyen sérülő, kellemes tapintású terméket alkotott.

06_9.jpg

A puzzle négy dinoszaurusz igazán remek fotóját adja ki, de nem egyszerű, egyszínű háttérrel, a különböző dinoszauruszok mögött eltérő grafikai elemekkel tarkított hátteret figyelhetünk meg: a Sinoceratops a dzsungel mellett a klasszikus Jurassic Park logót kapta, Blue, a Velociraptor pedig egyrészt nevéhez illő hátteret, és Owen, valamint a zsoldos csapat sziluettje fedezhető még fel.

04_9.jpg

A legendás Tyrannosaurus rex, Rexy mögött a filmben a Nublar-szigetet fenyegető majd elpusztító Mt. Sibo vulkán fedezhető fel, míg a Stegosaurus részén Blue sziluettje vehető ki! Nem csoda, hogy a raptornál pedig egy Stegosaurus csontváz rajzolódik ki: habár leforgatták, végül kivágásra került egy jelenet, amelyben egy minden valószínűség szerint Blue által elejtett Stegosaurus maradványaira bukkannak rá hőseink, mielőtt Owen újra találkozna Blue-val.

05_9.jpg

A képek nagyon jó minőségűek, jól szemügyre vehetőek a különböző textúrák, ami annak is köszönhető, hogy a teljes kirakott kép mérete igen impozáns: 48,5 centiméter széles és 33,5 centiméter magas a kirakott kép! 

08_5.jpg

A Puzzle.hu webáruház kínálatában további készletek fedezhetőek fel, és azt hiszem nincs megállás, nem ez a 104 darabos kirakós volt az utolsó, amit beszereztem ebből a változatos kínálatból: lehet, hogy egyes dinoszauruszok képe ismétlődik, de a hátterek változtatása gondoskodik arról, hogy változatos legyen a kirakózás azok számára is, akik több puzzle-t is beszereznének. Lássuk be, ilyen árcédulák mellett erre a rajongóknak minden lehetőség adott! 

A Puzzle.hu kínálata a képre kattintva megtekinthető, mindenki jó szórakozást a kirakózáshoz! 

puzzlehu.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7414260703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása