2024. január 31. 21:54 - Lord Picard

Fantas-tikus lehetőség, rendelhető itthon a HC Carnotaurus!

fantas-tikus.jpg

Az elmúlt években sajnos már megszokottá vált, hogy a hazai rajongóknak egyes, gyűjtői figurát vagy játékszettet külföldről kellett beszerezni, nem kevés időt és extra költséget vállalva. A Mattel elmúlt hat évének kétségkívül, valószínűleg a legtökéletesebb figurája lett a Hammond Collection-sorozatban tavaly megjelent Carnotaurus figura - egészen bámulatos lett a dinoszaurusz új sculptja, a festés, ez a Carno már egyáltalán nem mondható egyszerű játékfigurának. Részletek a tovább mögött...

Ezért is volt nagy az én aggodalmam, hiszen már eddig is számos remek HC figura kerülte el a hazai boltok kínálatát, így nem kis meglepetés ért, amikor kiderült, az új Carnotaurus, valamint Owen Grady és Blue új változata is rendelhetővé vált a Fantasmania.hu oldalán! 

carno_8.jpg

A Carnotaurus esetében előrendelésre van lehetőség - várhatóan márciusban érkezik belőle készlet a játékbolthoz, de amit még külön ki is emelnék: egy ilyen méretű, és ilyen kidolgozottságú figura esetében a 19.990 Ft-os vételár egészen kedvező!

owens_3.jpg

És nem csak rá adhatunk le előrendelést, de rendelhető ugyancsak a Hammond Collection vonalról Owen Grady és Blue, a Velociraptor is! Előbbi karakter esetében ez az első alkalom, amikor a Mattel a 2015-ös film alapjául formálta meg Owen-t, de ezen a vonalon már az is megszokott, hogy még élethűbbek az emberek arcai, ráadásul Owen esetében kétféle fejet is kapunk. Blue is már sokadik újrakiadását éli meg, de ez az első alkalom ezen a vonalon, és ez nem csak az új kidolgozásban, festésben mutatkozik meg: a vonal többi dinójához hasonlóan ő is üvegszemet kap!

epic_3.jpg

Az idei, Epic Evolution játékvonal gyűjtői is megtalálják számításukat a Fantasmania oldalán, mert néhány dinoszaurusz is rendelhető immár az oldalról, így már rendelhető pl. az új Allosaurus vagy az Ekrixinatosaurus is!

FONTOS: A Carnotaurus előrendelhető, de Owen, Blue vagy az idei vonal figurái csak akkor kerülnek a bolt által berendelésre, ha azt a vásárlók valóban megrendelik. Nem érdemes tehát sokáig halogatni a megrendelést - de ez még sok másik, korábban megjelent Jurassic-figurára is igaz, igen széles most már a Fantasmania választéka a Jurassic-figurák terén, is!

Erre a blogra az ennyire direkt marketing nem jellemző, de a Carnotaurus tudom, hogy sokak nagy vágya, erről a lehetőségről pedig nem szerettem volna, ha bárki is lemarad, remélem ezzel a lehetőséggel sokan tudunk élni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6718315933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása