2023. június 28. 20:30 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Első képek a 2024-es játékvonalról!

2024.jpg
Még csak egy napja kezdődött az első közösségi finanszírozásban meghirdetett Jurassic-os projekt a Mattel-nél (nem áll túl jól), de ma már a 2024-es játékvonalról kaptunk információkat, természetesen nem hivatalos csatornákon.

A jelek szerint ugyanis egy bizonyos személy egy boltvezetőknek küldött előzetes tervekhez jutott, amelyeken nem csak az új figurák láthatók, hanem az is, milyen stratégia mentén kívánják majd azokat értékesíteni, valamint kik a célközönség.

Elsőnek még nem is az új játékvonalról, hanem egy Hammond Collection figuráról rántották le a leplet, aki nem más lesz, mint a Carnotaurus:

356086353_734840001979760_1182074677465095852_n_1.jpg

Mivel monitorról készült a kép, azért nem tökéletesen látszódnak a részletek, de elég valószínű, hogy a Jurassic World: Bukott birodalomban látott design köszön majd vissza a figuráról, és nem a Jurassic World: Világuralomban látott Demont kapjuk meg, sajnos. Ettől függetlenül viszont gyönyörűnek ígérkezik a figura, ráadásul... úgy fest nem csak a tegnap látott Buck kapott már normális talpat, de a továbbiakban a nagyobb ragadozóknál is igyekeznek elhagyni a túl hosszú lábfejeket. A hírek szerint egyébként jövőre ezen a vonalon kapunk Dimetrodon-t, Blue-t és Owen-t is. 

Ugyan egy dokumentumon sem látszik, egyes információk szerint Jurassic World Epic Evolution lesz a 2024-es játékvonal címe, és akkor lássuk, erről a vonalról mit tudunk eddig:

Ruthless Rampage Allosaurus

allo_5.jpg

És ezért is bánhatjuk, hogy a fenti HC-s Carno nem a Demon, mert ez az Allosaurus viszont láthatóan a Világuralomban látott példány alapján készült, és a hangot adó darab a jelek szerint egy újabb variánsa a fajnak, amit a Mattel kiadott eddig, mert eltérő lesz a kialakítás és erre lehet a stratégia között a válasz, az ugyanis azt írja, egy új animációs tartalmon alapul a figura, talán egy új sorozaton? Érdemes itt megjegyezni, és ez igaz erre a figurára és a Carnotaurus-szra is, hogy a képeken mintha kevésbé lennének lekerítettek a fogak, remélhetőleg ezek maradnak a végleges figuráknál is.

Danger Pack figurák

danger_1.jpg

A kisebb termetű dinoszauruszokat felvonultató alap figurasornál továbbra is rengeteg új fajt kapunk: a Poposaurus, a Kileskus, az Avaceratops és a Craterosaurus és a Plesiosaurus debütál jövőre. Valamint lesz legalább egy Battle Pack, amely egy Eoraptor és a Stegouros-szt tartalmaz majd.

Strike Attack figurák

05_30.jpg

Ugyancsak a kisebb méretű figurákat tartalmazza majd ez a sorozat is, de minden faj más-más, rá jellemző támadó feature-rel fog rendelkezni. Sajnos viszont ez a kép már annyira pixeles, hogy normálisan a fajokat se lehet leolvasni, de azért én is (és mások) próbálkoztak megfejteni a fajokat: bal fent látható egy Velociraptor, alatta pedig talán a Tuojiangosaurus, mellette pedig egy Kaprosuchos.

Wild Roar figurák

355862592_734897305307363_6966821488181098014_n.jpg

Ahogy sajnos az erről a válogatásról készült kép sem olvasható, de ezek a hangot adó, támadó dinoszauruszok  már közepes méretűek lesznek. Gryposuchos, Ekrixinatosaurus látható a felső sorban, alul pedig a Megalosaurus és Wuerhosaurus. Talán. 

Ismerve a Mattel-t és kínálatát, ezek a figurák (amelyeket tavaszra írnak) csupán az éves felhozatal csaknem egyharmadának egy része, de remélhetőleg azért a Legacy játékvonal is tovább bővül és több szereplőről kapunk új figurákat. És természetesen számíthatunk nem egy átfestett figurára is. 

És ha már a bevezetőben említettem a tegnap indult közösségi finanszírozásban megjelentetni tervezett Jurassic World The Gate szettet: a jelek szerint 26 óra alatt 685 támogatója van a projektnek - 5000 amerikai vásárlóra lenne szükség, hogy egyáltalán a külföldi rajongók bekapcsolódhassanak... Úgy fest, és ennek a rajongók hangot is adnak, sokak tetszését nem nyerte el az egész projekt, annak le- és túlbonyolítása. Érdekes lesz látni, végül összegyűlik e elegendő támogató, vagy a Mattel belátja, a kapuért vagy Buck-ért minden rajongó azonban sorba állna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1418155510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása