2018. február 13. 20:19 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Képek az új termékekről

news2.jpg

A mai bejegyzésben a Matchbox termékeiről kerültek ki fotók, ezek, és más a filmhez kapcsolódó termékekről lesz szó a tovább mögött. És egy másik projektemről...

Úgy fest, a Matchbox, vagy inkább az egyik partnere, túlbuzgó volt, és a hírek szerint az Egyesült Államokban, hogy pontosan hány boltban, az nem ismert, idő előtt kerültek ki a polcokra, de legalábbis a játékboltokhoz a Matchbox új, a Bukott birodalomhoz kapcsolódó járművei. Az pedig nagyon dicséretes, hogy a Jurassic World hibáját nem megismételve, tényleg a filmben látott járműveket dobják piacra, a FK-hoz tartozó játékvonalhoz.

A járművek közül a Mercedes-Benz G 550, a Textron Tiger és a pörgőgömb már szerepeltek a Jurassic World-ben, de a G 550-es és a pörgőgömb játékváltozatai más gyártó kínálatában jelentek meg,a Tiger pedig egyáltalán nem volt kapható semmilyen formában. A FK-hoz kapcsolódóan jelenik meg a Matchbox-nál a mini-tengeralattjáró és a páncélozott teherautó, utóbbi az első előzetesben már felbukkant, a tengeralattjáró felbukkanásáról pedig azóta tudni, mióta még tavaly ősszel az IMdB adatbázisába felkerült egy színész, mint tengeralattjáró pilóta. A járművek kialakításai nagyon filmszerűek, és nem csak reménykedhetünk abban, hogy további játékok kerülnek piacra a cégtől: maga a Matchbox mutatta be egy prezentáción (és én magam is írtam erről az alábbi bejegyzésben), hogy milyen modellekkel készülnek idén a gyártó, így Claire szolgálati gépkocsija (Mercedes-Benz GLE Coupé) és a 6X6-os meghajtású G 65-ös, valamint Owen Triump motorkerékpárját is kiadják. Innen már csak remélni lehet, hogy, hogy a Jurassic Park 25. évfordulójára a Jeep Wrangler és a Ford Explorer sem marad ki! Az ebben a bejegyzésben látható járművek külön-külön és egy 5 részes szettben is megvásárolható lesz, remélhetőleg itthon is mihamarabb!

cars.jpg

A héten New York Toy Fair, és a Mattel és a Matchbox tervei rálátó belső ember szerint utóbbi cég vasárnap amúgy is hivatalosan bemutatja ezeket a járgányokat, de remélhetőleg a Mattel is végre prezentál valami hivatalosat. Ugyancsak pletykaszinten, de már arról van szó, hogy a Lego nem is egy, hanem három szettet ad ki a klasszikus Jurassic Park-hoz! 

Az Amazon kínálatában is lassan gyülekeznek az új termékek, most éppen egy, nem éppen a filmhez kapcsolódó termék, egy gördeszka került a kínálatba:

deszka.jpg

Addig is, még az alábbi édességek csomagolások láttak napvilágot, nyalóka és csokitojás, jellemzően az ilyen termékek hazánkba nem jutnak el, de a játékokra azért nagy esély van. 

candys.jpg

A napokban pedig készülök valamivel, illetve, már el is készültem, de még egy kicsit várok vele, de azért némi előzetest megosztok:

newk.jpg

Érdemes lesz tehát még visszanézni 1-2 napon belül! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr713665960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása