2024. április 03. 22:28 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: A Mattel idei kínálata tovább bővül

chaos_5.jpg

A Mattel a hagyományos figurákon túl az idei évben is számos újdonságot tartogat a rajongóknak. A Collect Jurassic oldalán megjelent a mai nap folyamán néhány új termékfotó, amelyek az adott terméken túl a Káoszelméletben megjelenő fajokról is képet adhat. 

Elsőként azonban nem is a Collect Jurassic gyűjtéséről ejtenék pár szót, hanem a mértékadó amerikai online híroldalon, a Collider-en megjelent cikkről. A tegnap megjelent hír nem csak az újonnan megjelent előzetesről szól, de a Mattel új megjelenései is szóba kerültek, egész pontosan az új Ceratosaurus:

cerato_7.jpg

Valamint a Darius & Atrociraptor pack is szóba került, amellyel immár hivatalos, amit azért eddig is lehetett sejteni, a sorozatban felbukkanó Atrociraptorok ugyanazok a nevesített példányok, akik a Világuralomban szerepeltek. Ghost eddig csak a Soyona-val közös, Release 'N Rampage-szettben jelent meg, amely sajnos elkerülte a hazai piacot, de még a legtöbb európai országot is. Az új változat azonban az ún. kúszó-pózban kerül újrakiadásra. Ebben a pózban jelent meg két éve Panthera is, de pl. a farokrész kialakítása teljesen új lesz. Természetesen Darius is már az új, fiatal felnőtt változatban került csomagolásra,  kiegészítő gyanánt egy kábítófegyver és egy láthatóan nyitható hátizsák került még a szettbe, de...

ghost.jpg

Sajnos a Collider információ szerint a story pack vagy a Ceratosaurus figurája Universal Park exkluzív megjelenések lesznek, azaz csak a stúdió kalandparkjaiban lesz elérhető. A cikkben erre külön nem térnek ki, de remélhetőleg ez csak az Egyesült Államokra vonatkozik és Európában gond nélkül, széles körben elérhetők lesznek ezek a figurák.

Roarin' Frenzy Tyrannosaurus rex

Nem a Káoszelmélethez kapcsolódva, de a Collect Jurassic gyűjtéséből valószínűleg a legérdekesebb megjelenés ez a T. rex figura lesz:

rexy_30.jpg

Ahogy látható is a kialakításán, feltehető méretén, ez a figura az elmúlt években már látott kölyök Blue, Indominus vagy Toro-hoz hasonlatos lesz, de első alkalommal a Mattel-nél, ez egy távirányítható dinoszaurusz lesz!

Amennyi a dobozképről megállapítható, minden irányba mozgatható, akár 360 fokos fordulatra képes lesz a figura, valamint természetesen hangeffekteket is tartalmaz. A nagy kérdés persze, hogy mindezt hogy oldotta meg a Mattel, ez sajnos most még nem látszódik.

Dilophosaurus maszk

2018 óta már számos dinoszaurusz-maszkkal megörvendeztette a gyártó a rajongókat: T. rex-ből vagy Velociraptor-ból többféle színváltozatban, hangot adó és egyszerűbb kialakítású maszk is készült már, és most többféle fajváltozat után végre a Dilophosaurus is megkapja a maga megjelenését ezen a vonalon.

dilo_6.jpg

A csomagolásból pedig még egyértelműbb (hiszen már a Ben szett is árulkodó volt), egész biztosan visszatér a közönségkedvenc Köpcsi a Káoszelméletben! 

Crushivores Spinosaurus Cage Crasher

Csak nem olyan régen kerültek ki a boltok polcaira, immáron itthon is, az újfajta Snap-szerű kisméretű, Crushivores-figurák, de most először egy komplett szett részeként egy vélhetően az eddigieknél nagyobb figurával bővül a sor.

spino_4.jpg

A Jurassic Park /// antagonistája, a Spinosaurus lesz a főszereplője ennek a szettnek - figyelmes részlet, de látható, hogy egy elemen ott szerepel a N622DC lajtsrom szám, ez volt a filmben látott repülőgépen is látható. Többféle kiegészítő is megtalálható lesz a szettben, többek között egy kis rakás....

A Káoszelmélet múlt héten debütált előzetese pedig immáron magyar szinkronnal is elérhető, szerencsére Darius és Ben is megszokott magyar hangjukat kapták (Sándor Barnabás és Károly Barnabás), remélhetőleg ez a május 24-én érkező animációs sorozat minden visszatérő szereplőjéről elmondható lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9418370273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása