2022. május 19. 21:16 - Lord Picard

A Dinoszauruszok visszatértek! - A Tesco-ban

tesco_1.jpg

A Dinoszauruszok visszatértek! A blogon is már volt szó a Tesco nagyszerű pontgyűjtő kampányáról és akciójáról korábban, de három hét elteltével, immáron a plüssfigurák bemutatója alkalmából jobban is elmélyedek a Tesco kampányába, amelyben még további nyeremények is gazdára találnak! 

Hét évvel a Jurassic World bombasztikus sikere után már csak három hétre vagyunk a Jurassic World: Világuralom premierjétől, közben pedig egy újabb mozifilmet (Bukott birodalom), egy rövidfilmet (Battle at Big Rock), közvetlenül a film elé szánt prológust (Előszó) is kaptunk, és persze a nagysikerű Netflix-es Krétakori tábor animációs sorozatot, amelynek utolsó, ötödik évada idén júliusban érkezik. A Világuralom kapcsán a Tesco Magyarország Zrt. jóvoltából egy komolyabb promóciós kampány is érkezett, amelynek keretein belül öt rendkívül cuki plüssfigurát, egy hátizsákot vásárolhatunk meg kedvezményes áron és az Instagram-kampányban még további nyeremények is gazdára találnak!

1dinos.jpg

A kampányhoz a Jurassic-filmek öt közkedvelt faját gyűjthetjük össze, amely figurák természetesen márkavédett termékek, és amit fontos kihangsúlyozni: a teljes kollekció, beleértve az öt dinoszauruszt és a hátizsákot, környezetbarát, újrahasznosított műanyagból készült darabok, ezzel is kímélve bolygónkat! 

1rexy.png

A filmek abszolút sztárja a most már negyedik szereplésére készülő Rexy, a Tyrannosaurus rex, aki már az 1993-as Jurassic Park-ban felbukkant, hogy aztán idősebb korára, immáron 2015-ben az Indominus rex-szel küzdjön meg, négy évvel ezelőtt egy Carnotaurus-szt intézett el - no és a film aktuális főgonoszát, Mills-szt, utóbbiért külön köszönet jár neki!

A barátságos plüssfigura érdekessége, és amivel más plüssfigura kapcsán még nem is találkoztam, az a pikkelyeket idéző dombornyomás a hasi részen!

1blue.png

Minthogy az új filmben láthatjuk majd Blue kölykét, aki szakasztott édesanyja, az már csak a rajongókra, gyermekekre van bízva, ebben a gyönyörű figurában őt vagy Beta-t tisztelhetjük:

Rexy-hez hasonlatosan a kis Velociraptor hasát is dombornyomott pikkelyek borítják és csodás, hogy arra is odafigyeltek, hogy a kék csíkok ugyanaddig érjenek a dinón mint Blue-n és Beta-n is.

1dilo.png

A Jurassic Park óta nem láthattuk a mozivásznon a Dilophosaurus-szt, pedig rengeteg rajongó kedvence a mérget köpdöső ragadozó, de ha valaki ennyire cuki, lehet-e rá ezért haragudni? Mondjuk erről Dennis Nedry tudna mesélni...

Ennél a figuránál sem feledkeztek meg a filmben látott példányok két legfőbb jellegzetességéről: a támadáskor szétnyíló gallérról és a páros fejdíszről sem. Elnézve a filmhez kapcsolódó marketing anyagokat, a Dilo-rajongók kárpótolva érezhetik most magukat. 

1trike.png

Az 1993-as klasszikus óta, kisebb-nagyobb szerepkörben, valamennyi mozifilmben találkozhattunk viszont a Triceratops-szal, amely az egyik, ha nem a legkönnyebben beazonosítható, és az egyik legrégebb óta köztudatban élő faj:

Ez köszönhető jellegzetes nyakfodorjának és három szarvának, és talán a legbájosabb tekintetet is sugározza a kis Trike.

1ptera.png

És nem csak dinoszaurusz (szigorú értelembe véve), de egy pteroszaurusz, a Pteranodon is bekerült a kollekcióba:

Talán csak az előbb ismertetett Trike nem kapott filmes színvilágot, a Pteranodon plüssfigura a többihez hasonlóan, tökéletesen tükrözi a filmbéli példányok színvilágát és a faj jellegzetességeit.

Valamennyi plüssfigura egy-egy elasztikus pánttal lett ellátva, ezáltal pedig felfüggeszthetők a figurák, akár a hátizsákra is, valamint valamennyi plüss figurán megtalálható az eredeti Jurassic World logó nyomat.

01dinok.jpg

A hátizsák egyébként kényelmes viseletet biztosít párnázott és állítható vállpántjaival, és amelynek külső, nyitott zsebében könnyedén lehet tárolni vizespalackot is akár, túrázásra tökéletesen alkalmassá téve azt:

hati.png

És hogy miképp is gyűjthetjük be az öt kis plüssfigurát vagy a hátizsákot kedvezményesen?

01matricak.jpg

Minden elköltött 2.000 Ft után 1 db matrica jár, de érdemes figyelni az aktuális szórólapokat és az applikációt, mert egyes termékek esetében még további, plusz matricák gyűjthetők!

A matricákat gyűjthetjük egy papír gyűjtőfüzetbe beragasztva (amelyben két matrica eleve rögzítve van), vagy ha e-matricát gyűjtünk, akkor a Tesco Clubcard applikációban megjelenő kedvezményes kódot kell benyújtani a kasszánál, nem mellesleg, elektronikus matricagyűjtőknek 3 matrica jár alapból az alkalmazásban!

1insta.png

Már ez a kampány is bőséges, ráadásul április 28-tól július 6-áig tart, de ezzel még nincs vége! A Tesco Instagram oldalán ugyanis rendelkezésre áll egy Jurassic World filter, amelyhez applikációban kell megnyitnunk az oldalt.

Figyelem! Az Instagram-os nyereményjáték ideje 2022. május 11. és 2022. május 24. 23:59 óráig tart!

A filterrel készített story-t a Tesco profilját megjelölve kell közzétenni, és ezzel máris részt vehetünk egy remek nyereményjátékban is, ahol a nyeremények a következők:

- 1. nyertes: 4 db jegy a Jurassic World: Világuralom exkluzív VIP premierjére amelyre 2022. június 7-én, az esti órákban kerül sor a Budapest Arénaban található Cinema City-ben!

- 2. nyertes: 1 db LEGO Jurassic World játék (9.999 Ft értékben)

- 3. nyertes: 1 db Tesco F&F vásárlási utalvány 10.000 Ft értékben

- 4. nyertes: 1 db Mattel Jurassic World játékfigura (8.690 Ft értékben)

- 5-7. nyertes: 3 db jegy a Jurassic World: Világuralom c. filmre vetítésére bármely magyarországi Cinema City moziban

- 8. nyertes: 1 db különleges Jurassic World: Világuralom VIP mozifilm poszter

contest_prizes-min_hu_1.png

További részletek és érdekességek a dinoszauruszokról és a hátizsákról, valamint a játékszabályzatokról a Tesco Jurassic World oldalán olvashatóak, minden rajongónak sok sikert és jó gyűjtögetést! 

tescohu.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2317834919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása