2022. január 17. 23:06 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Újabb fotók az új termékekről

mattel2022.jpg

Ahogy az várható volt, újabb, a Jurassic World: Világuralomhoz kapcsolódó termékfotók láttak napvilágot, ezúttal egy brazil és egy német oldalon, így szemrevételezhető a film egyik új "sztárja", a Pyroraptor is! 

A New York Toy Fair lefújása után a német Spielwarenmesse játékkiállítást is lefújták, és bár a jövő héten elvileg meg lesz tartva a London Toy Fair, kérdés, hogy a Mattel képviselteti-e magát ezen (eddig jellemzően New York-ra összpontosítottak). Mindenesetre a termékek készen állnak a tavaszi-nyári értékesítésre, és sorra kerülnek fel a weboldalak kínálatába.

Így újabb két Mattel figura lepleződött le, az alap (Basic) játékvonalon, 12 inches-es (30-40 cm) méretben, és bár az egyik egy újrafestett változat, a másik figura a Világuralomban bemutatkozó, tollas dinoszaurusz, a Pyroraptor:

12inch-pyro.jpg

A (filmes) Velociraptornál jóval kisebb méretű ragadozó fekete-vörös színű tollakkal tarkított, látványos és izgalmas új teremtménye lesz a Jurassic-francise-nak. A figura maga a farokrésszel együtt 40 cm hosszú, és csak a kezei-lábai mozgathatók - és sajnos idehaza ez a játékvonal még sosem jutott el a boltok polcaira, pedig a kis zsiványt biztosan sokunk tenné a polcára. 

12inch-pyro4_1.jpg

És ez a figura is megerősíti, hogy a korábban az internetre kiszivárgott Pyroraptor látványtermek valósak voltak:

pyro.png

A másik, most napvilágra került figura a már jól ismert Pteranodon, annak is csupán egy újrafestett változata, de itt megcsodálható az új dobozdesign, amely vitán felül, az eddigi talán legszebb, számomra biztosan. Az már csak széljegyzet, hogy a Mattel sajnos úgy látszik nem vesz tudomást arról, hogy a Jurassic World filmekben egy a harmadik részhez képest kicsit újragondolt designt kaptak a Pteranodonok, rövidebb csonttaréjjal...

ptera1_1.jpg

Nem csak a Mattel háza táján volt mozgolódás, a Smithsonian készletek után íme a Clementoni eddigi kínálata a Világuralom kapcsán, amelynek első darabja egy mocsaras, tudományos kísérlet terepe, ahol a gyerekek maguk keverhetik ki a nyúlékony mocsár "vízét", de a készlet még növénymagokat is tartalmaz, amelyek elültethetőek és kikelésük után gondozhatók, mini bio-terepasztalt varázsolva így a lurkók asztalára. 

A gyártó két ásatás készlettel is jelentkezik, amelyek szintén megszokottak a gyártótól, a csomagolásokon viszont új rendereket láthatunk Rexy-ről, Blue-ról és két, már többször látott grafikát egy Triceratops-szról valamint egy Pteranodon-ról, de a dobozok oldalán a korábban kiszivárgott, fentebb látott Pyroraptor grafika is felkerült:

32019205_l_1.jpg
32019289_l_1_1.jpg

Előzetesnek eddig híre-hamva sincs, így továbbra is csak az ilyen termékfotókkal kell beérnie a rajongóknak, egyre inkább úgy fest, az első előzetesig a február 13-i Super Bowl-ig kell várnunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8216816824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása