2019. július 18. 23:10 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Jurassic Park Legacy Kit

legacy_4.jpg

A tavalyi évben a spanyol illetékességű Doctor Collector nevű cég egy fantasztikus Jurassic World-ös ajándékdobozt dobott piacra, amelyet egy kisebb kiszerelésű változat követett. A cég azóta több filmhez is kiadott ill. tervez kiadni ilyen rajongói kiadásokat, amelyeknek a lényege az, hogy az adott film világára úgy reflektálnak, mintha azok valóságosak lennének. Szerencsére a Jurassic World után a Jurassic Park is megkapta a saját kiadását, amelyet most van szerencsém bemutatni a tovább mögött, első kézből!

A Jurassic World Deluxe Kit-et bemutattam már tavaly, amely azóta itthon is elérhető, a GeekHub oldalán, ahonnan beszerzésre került most a Jurassic Park Legacy Kit is.

03_21.jpg

A masszív kartondobozon egy exkluzív, ehhez a kiadáshoz készített gyönyörű art work adja meg a hangulatot, amelyet nem más készített, mint a Jurassic Park art directora, John Bell! Ne feledjük, ez a kiadás olyan, mintha csak most fizettünk volna be egy útra Isla Nublar-ba, az eredeti parkba, és a látogatókat mindenféle emléktárggyal próbálják levenni a lábukról. Jelentem, sikert arattak volna. A doboz hátoldalán tételesen is szemügyre vehető, mit is tartalmaz a kiadás:

02_21.jpg

A doboz fedelét könnyedén leemelve rögtön John Hammond, a park alapítójának levele olvasható el:

04_18.jpg

A levél alatt szemügyre vehető az igényesen kialakított tároló rész, ebben is nagy előrelépés történt a Jurassic World Deluxe Kit-hez képest. Legfelül rögtön egy fém rendszámtábla akadt a kezembe, amely a Jurassic Park járművein is megfigyelhető, a 10-es szám konkrétan Robert Muldoon Jeep-jéhez tartozik:

05_16.jpg
A tavalyi díszdobozhoz tudom csak hasonlítani a kiadást, és ez a jegyre is igaz (amiből csak egy található a dobozban, itt csupán összeszerkesztettem az elő- és hátlapot): a Jurassic World-ös jegy hagyományos papírra nyomódott, most viszont texturált, merített papírra nyomtatták, vastagabb és tapintásra is sokkal minőségibb darab.

06_15.jpg

Természetesen egy ilyen "drága" jegy már VIP ellátást és a szélesebb közönség elől elzárt területek megnyitását is jelentheti, így egy nyakba akasztható VIP kártya is található az egyik rekeszben. Tavaly ez a kártya is csak papírból készült, ezúttal viszont valódi műanyag kártya készült! Szuvenírként pedig két képeslap is található a dobozban:

014_3.jpg

A szuvenírek táborát erősíti három jó minőségű matrica, valamint kettő darab fém kitűző:

015_2.jpg

A rajongók számára az egyik legfőbb ereklye ez a banner, lobogó, amely pontos replikája a látogatóközpontban látott zászlónak, 140 cm hosszúságú változatban:

013_3.jpg

Az igényes papír tasakban 18 darab kártya található, a park dinoszauruszairól készült grafikával, a hátoldalon pedig az őslények méreteiről és jellemzőiről olvashatunk. Érdekes, de a kártyalapok nagy többségéről még a Jurassic Park 3-hoz készült grafikák köszönnek vissza, ezt mindig üdvözítő látni, mivel sajnos a harmadik dinókaland marketingje nem volt túl erős. 

018_2.jpg

Számomra az egyik legcsalogatóbb tétel a díszdobozban a Jurassic Park brossúra volt. Nem sokat láthattuk a filmben, de azóta is számos méretben és minőségben állítják elő a rajongók, és az eredeti, filmben használt darabok ára is három-négy számjegyű, amerikai dollárban. Ez a brossúra tökéletes reprodukció, és a Jurassic World kiadáshoz hasonlóan, nagyon jó minőségű, magasfényű papírra nyomták:

A film csúcspontja volt a T. rex elszabadulása, és azt megelőzően ahogy Tim az ülése alatt talált éjjellátó készülékkel szórakozik. A Doctor Collector munkatársai pedig most egy használati utasítást is mellékeltek hozzá! Nagyon igényes, eredeti és új grafikai elemekkel tarkított útmutató, amely ráadásul mintha laminálva lenne, kemény, fényes papírra nyomódott.

011_7.jpg

Igazán remek darab:

012_3.jpg

Azt hiszem alig lepleztem a bemutató során, mennyire lelkesen fogadtam eme remek díszdobozt és tartalmát. A Jurassic World Deluxe Kit tökéletes párja, igazi csemege a Jurassic Park rajongók számára!

016_3.jpg

A Jurassic Park Legacy Kit-et a GeekHub oldaláról sikerült megrendelnem, ahol jelenleg ugyan már nem kapható, de elérhető - nagyon baráti áron -, a Jurassic World Deluxe Kit, és még sok más Jurassic Park valamint rengeteg más, filmhez, sorozathoz kapcsolódó termék kapható itt, igazi geekparadicsom! Az oldal a banner-re kattintva érhető el:

banner.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9214969892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása