2019. május 28. 19:34 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege

csmg.jpg

Az elmúlt hetekben úgy tűnik nem csak engem, de a blog.hu-t is érték informatikai megpróbáltatások, ugyanis gondom volt a blogbejegyzések megírásával majd szerkesztésével, nem mintha most olyan sok téma lenne. Egy termékbemutató még várat magára, remélhetőleg 1-2 napon belül meg tud jelenni a cikk, addig is némi információ csepegett a los angelesi Universal parkból, a Live Tour háza tájáról, valamint a rejtélyes, nyári rövidfilmről is.

babr_2.jpg

Ezzel a hírrel is kezdeném: Bryce Dallas Howard most egy sajtó körúton vesz részt, hiszen az egyik szereplője az Elton John-ról szóló életrajzi filmnek (Rocketman). Ír újságírók pedig aziránt érdeklődtek a színésznőtől, hogy igaz-e, hogy Dublin-hoz közel, tehát Írországban, idén(!) januárban a Jurassic World 3 forgatása kezdetét vette volna? Bryce először a „nem válaszolhatok erre a kérdésre” kijelentéssel hárította a kérdés, majd pedig a nem mondhatok semmit” hagyta el a száját, míg végül a témát azzal zárta, hogy „én nem mondtam, hogy nem”.

A JurassicOutpost.com szerkesztőit is meglepte ez az interjú, ahogyan az is, hogy ők is, és a többi rajongói portál is elmulasztotta a GeekIreland oldal januári hírét, miszerint Dublin-tól délre a Jurassic World 3 forgatása vette kezdetét!

A forgatáson részt vevő stábtagokat titoktartási szerződés köti, és nagyon szigorúan vették, hogy a forgatás miatt lezárt területre csak a kép- és hangrögzítésre alkalmas eszközök leadása után léphettek be a stábtagok. Mint emlékezetes, amikor a Bukott birodalom forgatása zajlott Angliában, a helyszín melletti területről egész jól be lehetett látni a forgatási területre, valószínűleg egy ilyen tevékenységet megakadályozandó, erdővel sűrűn körbehatárolt területen forgattak az év elején.

Az viszont kevésbé valószínű, hogy valóban a hatodik Jurassic-film forgatására került volna sor, hiszen a forgatókönyvet egész biztosan még mindig írják, és az angliai Pinewood Studios-ban is csak ősszel látnak neki a forgatás előkészületeinek, hogy aztán jövő tavasszal ténylegesen megkezdődhessen a film forgatása. Így adja magát, hogy a nyáron, az új Halálos iramban spin-off, a Hobbs & Shaw mozis vetítése előtt bemutatandó rövidfilmhez forgathattak Írországban.

A Mattel pedig már megjelentette a rövidfilm két főszereplőjét ábrázoló figurát, de még ennél fontosabb leleplezést is ejtettek: a rövidfilm címe is a csomagolások által lett ismert: Battle at the Big Rock (Harc a Nagy Sziklánál).

lvtr_1.jpg

Amikor áprilisban újabb részletek derültek ki az új, utazó aréna show-ról, a Jurassic World Live Tour-ról, a show alkotói egy beharangozó plakátot is kiadtak, a rajongók pedig ki is akadtak, hiszen a T. rex a Walking with Dinosaurs show T. rex-szével volt ábrázolva. A készítők mindenkit igyekeztek megnyugtatni: ez csak egy ideiglenes megoldás, mivel életnagyságban, a filmben látott hatalmas dinoszauruszot a lehető legaprólékosabban visszaadó modellen dolgoznak, amely nem készült el a nyílt napig. Most viszont a készítők egy rövid videóban közreadták, hogyan is készült a T. rex, a látottak alapján pedig minden rajongó le lesz nyűgözve:

A Jurassic Park-ban és a két Jurassic World-ben látott Rexy tehát visszatér, és egyre közeledik az ősszel induló turné premierje is, az időjárás máris őszies.

Azt pedig egyébként nem árt ízlelgetni, ahogyan azt áprilisban is közreadták: a Live Tour eseményei, szereplői és története a filmes kánon része (tehát akár a következő mozifilmben is visszaköszönhetnek egyes elemei – ez az én véleményem)!

trd_1.jpg

Los Angeles-ben is folytatódik természetesen a Jurassic World: The Ride építése, a régi Jurassic Park: The Ride teljes arculatváltása és felújítása, és ahogyan az a betűk eltávolítása után egyértelmű volt, most már tény: a los angeles-i kapu immáron a Jurassic World-be való belépés szimbóluma:

A régi vízi túra felújítva, interaktív, 3D-s látvánnyal megspékelve, a megnyitó dátuma viszont még mindig nem ismert, de biztosak lehetünk benne, a nyáron megnyitja kapuit a Universal legújabb látványossága!

És ehhez az új Ride-hoz kapcsolódó friss értesülés, miszerint Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és BD Wong azaz Owen, Claire és Dr. Wu is felbukkannak majd a Ride által bemutatott történetben, vélhetően interaktív módon, a jól ismert színészek közreműködésével!

Ha a technika is úgy akarja, akkor pedig én a héten még egy elmaradt, import figura bemutatásával jelentkezem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1814866772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása