2018. január 08. 20:43 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Lego-szett leírások *Frissítve*

lego2.jpgA dán Lego áprilisban dobja piacra a Jurassic World: Bukott birodalomhoz kapcsolódó szettjeit. A The Brick Show weboldal információ alapján a következőkre számíthatunk, fotók továbbra sem láttak napvilágot. A szettek leírásai a tovább mögött, de vigyázat, a film cselekményére vonatkozóan spoileres leírások következhetnek! A leírásokhoz a JurassicOutpost.com és a 'The Brick Show' weboldalakon megjelent információkat vettem alapul. 01.11.: Az egyik készletről kiszivárgott egy részleges termékfotó. 01.12.: Újabb készletet vehetünk szemügyre, ha így haladunk, hogy naponta jönnek a friss képek, nem fogok unatkozni... 01.13.: Anak hozzászólásban jelezte, külön köszönöm is neki, hogy újabb fotók szivárogtak ki a készletekről. Az Indoraptort viszont most nem tenném be, az már Spoileres lenne erősen, de Anak hozzászólásában megtekinthető!. 01.20.: Hála Anak jelzésének, újabb szettekről rendelkezünk most már jobb képminőségű termékfotókkal, sőt, a Lockwood birtokról ez az első teljes képünk, a tovább mögött tekinthetők meg!

75929 – Carnotaurus Carnage Set

hw0bugiidq901_1.jpg
A leírás kiszivárgása óta megjelent fotón végre láthatjuk is a Carnotaurust és Franklin figuráját!

Az előzetesben már látott Carnotaurust magába foglaló készletben a dinoszaurusz a leírás és immár a kép szerint az Indominus-hoz tervezett testet használták újrafestve, új karokkal és fejjel. A Jurassic World-höz kiadott Raptor Rampage szett járműve köszön vissza, új festéssel és robosztusabb kinézettel, valamint egy pótkocsival, mellyel mindenféle eszközöket, talán műhold-vevőt is magába foglal. A szett tartalmazza a Jurassic World-ben látott pörgőgömb-állomás kisebbített változatát, és természetesen egy pörgőgömböt is. Az állomáson egy fészek is helyet kap, 3 tojással és egy barna kölyök dinóval, és három emberke lesz a dobozban: Claire, Franklin (őt alakítja Justice Smith, azaz végre fényt derült a nevére!) és Owen, utóbbinál a másik két szetthez képest az a különbség, hogy a figurára nincs felfestve Owen emblematikus mellénye. A Carnotaurust és Franklin figuráját ezen a már napokkal ezelőtt kiszivárgott fotón jobban szemügyre vehetjük:

lego_1.jpg

75758 – Junior Tyrannosaurus Gates Set

1515705969037.jpg
A beszédes nevű szettben a Jurassic World T. rex-e tér vissza, valamint egy kisebb, összeépíthető Jurassic World kapu, létrákkal, korlátokkal és egy alapból egybeépített daru. A szett tartalmaz még egy kisebb Jurassic World kocsit, barna dinoszaurusz bébit, két tojást és keltetőt, valamint három ember figurát. Egyikük Claire (a filmbéli ruházatban), egy zsoldoskatona, valamint egy ismeretlen személy, aki emlékeztet Lowery-ra az előző filmből.

75930 – Lockwood Showdown Set

lego_2.jpg
A legnagyobb szettben a Lockwood birtok homlokzatát lehet összeépíteni és mögötte néhány berendezési tárgy helyezhető el valamint egy összerakható koponya, az, amelyet az első hivatalos képen is láthattunk a filmhez. A készletben két dinoszaurusz is helyet kap: Blue, és egy Indoraptor, a forrás szerint sötétebb színű, mint a többi, Jurassic World-höz eddig megjelent ragadozó dinoszaurusz. Hat emberfigura, Claire, Owen, valamint Maise (a kislány, egy dinoszaurusz figurával), Wheatley és két fekete ruhás figura, valószínűleg egyikük Rafe Spall karaktere. A teljes kép, az Indoraptorral együtt, lentebb, Anak hozzászólásában megtekinthető, én úgy döntöttem,őt továbbra sem mutatom meg, csak ha hivatalosan is bemutatják az Indoraptort valamilyen formában.

75927 -  Stygimoloch Research Set

26293998_661045407618583_2239635199287623680_n.jpg

A szettben szinte ugyanolyan kerítés elemek kerültek felhasználásra, mint a Raptor Rampage készlethez az előző filmhez, plusz egy hi-tech laboratórium, üvegfallal leválasztva, egy Stygimoloch koponyával belül. Az új dinoszaurusz figura mellett egy zsoldos és egy dr. Henry Wu figura lesz a készlet része.

75928 – Helicopter Capture Transport Set

1oqt4oifdq901_1.jpg

Az egyik legnagyobb szett ez a helikopteres készlet, amelynek főeleme egy katonai, kék színű, Mi-17-esre hajazó helikopter, gépágyúval az oldalán és egy leereszthető kosárral, valamint külön egy kisebb jármű, dinoszaurusz tojás és szállítótáska. A szett része lesz Blue, aki azonban nem a Jurassic World-ös, hanem új festést kapott., csak a kék csík maradt meg az oldalán, ezért nem is feltétlen biztos, hogy ő Blue. Három emberke jár a szetthez, egy zsoldos, egy Wheatley nevű alak, aki valószínűleg Ted Levine karaktere lesz, valamint Owen is benne lesz a készletben, de ezúttal hátizsákkal és számszeríjjal!

10756 – Junior Helicopter Set

Ebben a Junior szettben egy szürke-vörös Pteranodon található, pontosan ugyanolyan, mint a Jurassic World –höz kiadott Pteranodon Capture (75915) szettben volt található. Egy kisebb helikopter, két barna „szikladarab” lángcsóvával, egy kis fegyver és számítógép, valamint kettő ACU (a Jurassic World-ben ténykedő biztonsági csoport rövidítése) figura kap helyet a csomagban.

10757 – Junior Raptor Capture

Ebben a készletben egy új, zöld Velociraptor valamint egy kisebb ACU jármű és két mini figura, egy ACU fegyveres és Owen, az előzetesben látott kék ing és barna mellény felsőben, fog helyet kapni.

75926 -  Pteranodon Capture Set

A csomagban egyszemélyes terepjáró, egy Pteranodon (amelynél az alap szürke színt zöldre cserélték) és Owen és egy zsoldos figura kerül kiadásra.

 

A leírások alapján kissé csalódást keltő, hogy két szetthez is kijön Blue valamint két Pteranodon is, míg például Triceratops-ot egyáltalán nem kapunk, pedig a Legónál létezik ilyen figura. Úgy tűnik a Baryonyx és a lávás épületes kaland sem kerül megalkotásra, valamint sem Lockwood sem pedig Zia Rodriguez (Daniella Pineda karaktere) nem kerül kiadásra, ahogyan Ian Malcom sem. Több újrahasznosított elem köszön majd vissza viszont a 3 évvel ezelőtti készletekből, viszont az eddigi információk alapján sok újdonságot nem kapunk. Persze, ha lesznek fotók és megjelennek a készletek, változhat még az általános csalódottság.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1213559893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.01.13. 12:44:39

Hamár vannak ezek a szivárgások.
A teljes pörgőgömb készlet előzetes képe,:
i.redd.it/5eq92ov7aq901.jpg

A helikopteres készlet:
i.redd.it/1oqt4oifdq901.jpg

A karám készlet:
i.redd.it/pfdiedy2aq901.jpg

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.01.13. 19:33:18

@Anak: Ezekkel még nem találkoztam, köszönöm a képeket! Frissítem is vele a bejegyzést, de az Indoraptort nem teszem bele, az már tényleg Spoileres (de szép), mivel hivatalosan még nem mutatták be, de a hozzászólást meghagyom a kíváncsiskodóknak :D

Anak 2018.01.19. 21:52:14

A korábbi zajos kép helyett itt van egy újabb -még mindig vízjeles- kép a Carno készletről:
i.redd.it/hw0bugiidq901.jpg

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.01.20. 18:53:14

@Anak: Köszönöm ismételten a jelzést, én már a Legó szivárgásokba valahogy nem futok bele. A Lockwood rezidenciát is feltettem, de az Indoraptort inkább kitakartam. Még egyszer, köszi!

Anak 2018.01.31. 10:20:00

Hogy ne maradjunk újabb kiszivárgott kép nélkül, itt egy kisebb Juniors készlet tartalma:
i.redditmedia.com/wNuTWcjbOQ9j3SmeGiP89GZGaHA5ymol8eAuhBnfvUg.jpg?w=1024&s=eebb8a3817e415f8499989acad6790d7
süti beállítások módosítása