2023. május 29. 19:20 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Dr. Alan Grant Tactical Claw Pack

A Jurassic Park 30. évfordulójának alkalmából a Mattel a 93 Classic Collection keretein belül a régi, Kenner figurák világát idézte fel négy szettel - ezúttal az egyik főszereplőt is tartalmazó szettet van szerencsém bemutatni.

Tovább
Szólj hozzá!
2023. május 17. 22:38 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Beyond the Gates - Két új Legacy-szett érkezik!

A mai Beyond the Gates epizódban egy-egy új szett került bemutatásra a Legacy Collection vonalról: a Jurassic Park-hoz és Az elveszett világhoz kapcsolódó szettek közül utóbbira számítani is lehetett, de a 30 éves film kapcsán is egy nagyon izgalmas szettet raktak össze a Mattel-nél. Részletek…

Tovább
2 komment
2023. május 15. 22:35 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató: Jada Ford Explorer

Mai bemutatóm egy nem megszokott márkához köthető, hiszen ezúttal nem egy Mattel, hanem a Jada Toys terméke került a fényképezőm elé, amely a Jurassic Park egyik ikonikus járművét örökítette meg. 

Tovább
Szólj hozzá!
2023. május 11. 20:30 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Panini JP 30th Anniversary Celebration Collection

Tegnapi bejegyzésem legvégén ejtettem gondolatot arról, hogy remélhetőleg a Panini is készül a Jurassic Park 30. évfordulójára - a válasz gyorsabban érkezett, mint gondoltam, ugyanis a mai napon néhány angliai üzletben már meg is vásárolható a mind a hat filmhez tartozó Celebration Collection! A…

Tovább
Szólj hozzá!
2023. május 10. 23:11 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Filmes & Egyéb megjelenések a 30. évfordulóhoz

Végre a Universal illetve partnerei is többet mutatnak a Jurassic Park 30. évfordulója kapcsán készült filmes kiadásokról, de a bejegyzésben szó lesz egy új könyvről és régi-új videójátékokról is.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása