2023. május 11. 20:30 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Panini JP 30th Anniversary Celebration Collection

panini30.jpg

Tegnapi bejegyzésem legvégén ejtettem gondolatot arról, hogy remélhetőleg a Panini is készül a Jurassic Park 30. évfordulójára - a válasz gyorsabban érkezett, mint gondoltam, ugyanis a mai napon néhány angliai üzletben már meg is vásárolható a mind a hat filmhez tartozó Celebration Collection! A tovább mögött képek a csomagolásokról, néhány kártyáról és az elérhetőségekről.

Sokszor vettem már végig a hazai matrica- és kártyagyűjtemények rövid történetet a blogon, legutóbb tavaly a Világuralom kapcsán, így a múlt idézéstől most eltekintenék, főképp mivel gyorsan megérkezett a tegnapi kérdésemre a válasz, érkezhet a Jurassic Park 30th Anniversary Celebration Collection kártyagyűjtemény!

paninijpg.jpg

Angliában a mai naptól, Franciaországban pedig hivatalosan vasárnaptól érhetők el a kártyák, egyelőre más országok, köztük a magyar Panini oldalán sincs jele a gyűjteménynek, de alighanem széleskörű lesz a disztribúció, hiszen ezúttal fordítás sem szükséges. Csak remélni lehet, hogy hamarosan a magyar megjelenésről is be tudok számolni.

Addig is viszont az angol és francia Panini oldalakon elérhető információk itt van minden, ami eddig tudható: 

kartyak.jpg

Összesen tehát 203 hagyományos és 5 db limitált kiadású kártya került kiadásra, ami azt jelenti, hogy durván 30-34 kártya várható egy filmhez, átlagosan, de bizonyosan lesznek általános kártyák is. Személy szerint, Rexy nagy rajongójaként külön öröm, hogy az elegáns, letisztult grafikai elemek központi alakja Rexy, de nézzük is, pontosan hogyan festenek a kiszerelések (Fontos megjegyezni: a hazai megjelenések kiszerelései eltérőek lehetnek a következőkben bemutatottaktól! A magyar árakról sem spekulálnék)

A kezdőcsomag

jw30-web-produits-os_1.png

Az alap kezdőcsomag, a Panini jó szokásához híven egy gyűjtőalbumot rejt, amelynek belső oldalain találhatjuk majd a check list-et, a kiadáshoz pedig jár két csomag kártya és külön 1 db limitált kártya. Az ára 6.99 angol font, illetve 10 Euró.

Egy tasak - 6 kártya

Egy tasakban hat darab kártyát találhatunk majd, az pedig csak a véletlennek lesz köszönhető, milyen elosztásban találhatjuk meg a sima és különlegesebb nyomású kártyákat. Érdekes módon, ennek még nem találtam beárazását, de várhatón 350-400 Ft körülre tudnám saccolni.

Egy doboz - 24 csomag

jwpacks.png

Összesen 24 csomag, azaz 144 darab kártyát rejt majd a doboz, amit például a francia oldalon 2 limitált kártyával együtt lehet majd rendelni. Az angol doboz nem egészen 41 Font, viszont a francia oldalon található egy 18 csomagos kiszerelés 36 Euró-ért és 48 Euró-ért a 24 csomagot tartalmazó kiadás.

jw30-web-produits-box18_1.png

Kisebb doboz - 8 csomag + 1 LE

jwtc.png

Úgy fest az angol piacon lesz elérhető egy kisebb doboz is, amelyhez összesen 48 kártya és 1 db limitált kártya jár majd, ennek ára 13 Font. 

Kisebb csomag - 4 csomag 

jw30-web-produits-value-pack.png

A francia oldalon pedig egy másik kisebb kiszerelés is fellelhető, amely úgy fest egyetlen csomagolásban rejt majd 24 + 2 kártyát, 7 Euró-ért cserébe.

Választék tehát van, úgy fest a kezdőcsomagokban mindig lesz egy limitált kártya, vélhetően ez változó, hogy melyikhez mi, és különböző, több kártyát tartalmazó kiszerelésekkel gyűjthető össze összesen az 5 db limitált kártya. Azt még nem látni, pontosan ezek a kártyák milyen grafikát kapnak, de a két oldalon található termékfotók alapján már látható egy kis ízelítő, milyen kártyákra számíthatunk:

jw30-web-produits-5crt1_8.png

jw30-web-produits-5crt2_1_5.png

Nem meglepő módon, a Jurassic World filmek kapcsán a 2015 és 2022 között megjelent kártyák idéződnek fel, de a cég első ízben ad ki kártyákat a Jurassic Park-trilógia filmjeihez, amelyek annak idején sosem voltak elérhetőek a magyar piacon, remélhetőleg most azonnal mi is gyűjtögethetjük majd a kártyákat, hiszen legyen szó matricákról vagy kártyákról, mindig nosztalgikus ezek gyűjtésére visszagondolni, és remélhetőleg nem kell a külföldi beszerzésükkel sem vacakolni.

jw30-web-store-1920x500-1.png

Egyelőre még a cég anyaországában sem érhető el egyik kiszerelés sem, sőt, nyoma sincs annak a Panini oldalán, így biztosan nem vagyunk elkésve, tavaly 2 nappal az olasz megjelenés után robbantak be a Világuralom matricái is hazánkba! Természetesen a magyar forgalmazót és a Panini magyar ügyfélszolgálata felé is megkereséssel éltem, amint választ kaptam tőlük - vagy épp hazai boltokban tűnt fel a gyűjtemény, arról azonnal bejegyzés készül!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr618122014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása