2022. június 01. 20:44 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Reklámok és hírek a Dinoszauruszok napján

news_23.jpg

Rendkívül kreatív reklámokkal készült a Jurassic World Alive fejlesztői és a Jeep is az amerikai Dinosaur Day alkalmából, és persze egy héttel a Jurassic World: Világuralom bemutatója előtt. A tovább mögött néhány új Mattel figuráról, hazai magazin megjelenésről, de a Panini-ről is írok, de még további két videó is lapul a tovább mögött, de előbb a videók fele következzék:

A Jeep négy évvel ezelőtti, Jeff Goldblum-ot felvonultató reklámja után ismét egy látványos és vicces reklámmal készült a Jeep Wrangler 4xE reklámozása alkalmából:

Három hete indult a DinoTracker.com oldala, és most ennek kapcsán a népszerű hírcsatorna, a NowThis-szel együttműködésben készült el az alábbi hírblokk, amely a világunkban elszabadult dinoszauruszokról szól, új felvételekkel!

A népszerű mobiljáték, a Jurassic World Alive fejlesztői is készültek a napra, és nem csak a reklámmal, frissült is az alkalmazás.

És még nincs vége a videók sorának, a Jurassic World Evolution 2 két hét múlva kapja meg eddigi legnagyobb kiegészítőjét, amelyben természetesen a Világuralomban bemutatkozó fajokkal népesíthetők be a meglévő parkok, így hamarosan már Pyroraptor vagy Giganotosaurus is élheti életét a játékosok kontrollja alatt, egyelőre viszont úgy fest, az Atrociraptorok nem kerülnek bele a frissítésbe.

Nem ok nélkül nem osztottam meg mostanában újabb TV spot-okat, amelyekből nem készült magyar változat - a Universal szokás szerint a premierhez közeledve egyre spoileresebb anyagokat ad ki, sőt, sajnos már fellelhető a jól ismert videós oldalon egy felvétel a filmből is, így óvatosan böngésszünk, egy hét múlva hazánk legtöbb mozijában már premier előtti vetítések keretein belül látható lesz a hivatalosan június 9-én nyitó film.

A múlt heti, mexikói világpremiert követően május 30-án immáron Európában, Kölnben tartottak egy premier vetítést, amelyen a film szereplői is részt vettek, de a Londonban látott ledfalas látványosság Párizsban és Rómában is felállításra került a múlt hétvégére, sőt, még a belvárosban is egy hatalmas digitális plakát került kihelyezésre, míg Madridban ezekben a percekben tartják a gálapremiert! 

Addig is lapozgathatjuk a Vox magazin legfrissebb, ma megjelent számát - amely sajnos kisvárosomba még nem ért el, de az látható, hogy a címlap azért elég jól is sikerült és összesen 13 oldalt szenteltek a filmnek, ráadásul ahogy ígérte a lap, a Sorozatmánia plakátösszeállításából kihagyott poszter ebben a lapban kapott helyet:

vox.jpg

A Panini enyhén szólva is, rendkívül visszafogottan kommunikált a Jurassic World: Világuralom kapcsán tervezett termékeit illetően, de tegnap este az olasz oldalukon aktiválásra került a matricás album adatlapja, amelyből több új információ is kiderült:

panini7.pngAz albumba 32 oldalon, 216 db matricát lehet majd ragasztani, amelyekből 48 db matrica fluoreszkál, 24 db matrica pedig csillog. További 50 db kártya is lapul majd a tasakokban, amivel egy balsejtelmem látszik beigazolódni, miszerint a magyar piacot kihagyó Jurassic World: The Ultimate Sticker Album kiadáshoz hasonlóan, külön nem jelenik meg ún. Trading Cards, hanem a kettőt összevonták, így viszont jóval kevesebb kártya lesz kigyűjthető, ráadásul a jelek szerint 5 db limitált kártya is lesz, de hogy ezek pontosan hogyan is lesznek elérhetők, arról nincsenek pontos információk.

Ahogy hazai megjelenési dátumról sem, ha lesz egyáltalán, mindenesetre amilyen hirtelen bukkant fel az olasz adatlap, a taljánok máris megtalálják az albumot és matricákat Olaszországban.

Legutóbbi Newsworld bejegyzésemben látható volt egy Mattel figura összeállítás, az Extreme Damage vonalról. A Spinosaurus-szt, Albertosaurus-szt és Tiger-t, az Atrociraptort felvonultató szettben is megtalálható utóbbi figuráról érkezett most egy négyes termékfotó, vagyis a figura külön is kapható lesz természetesen, a Pyroraptor, a Quilmesaurus (a zöld Abelisaurida) és egy még meg nem nevezett fajú figura társaságában, utóbbira a legközelebbi tipp talán a Saltriovenator.

quilmesaurus.jpg

Az sem meglepetés, hogy az eddig megjelent T. rex és Therizinosaurus-maszkok után maga a Giganotosaurus is megkapja a maga variánsát:

És a bejegyzés legvégére, miután bizonyossá vált, hogy az alábbi borítóképet kapja majd a Michael Giacchino által szerzett filmzene kiadásról pár szó.

jwdst.jpeg

Az összes eddigi soundtrack kiadástól rendkívül eltér a kiadás grafikája, amelyen a Giganotosaurus látható, de az külön szenzációs, hogy az állat csíkjaiban maga a világ lett elrejtve. Digitálisan június 10-étől lesz elérhető az album, fizikailag pedig később, de még ebben a hónapban lesz megvásárolható az album, amely egyébként, akárcsak maga a film, jóval hosszabb, mint amit megszokhattunk a Jurassic World filmzenék kapcsán: 1 óra 47 perc hosszúságban élvezhetjük az Oscar-díjas zeneszerző munkáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6017846055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása