2021. június 07. 21:44 - Lord Picard

Jurassic World: Dino Escape - Újabb figurák a láthatáron!

ujabb_2.jpg

A Mattel a tavaly eltervezett menetrendjét megváltoztatni kényszerült a Jurassic World: Világuralom premierjének elhalasztásával, és így csak jó féléves távnál kezdtek el megjelenni a boltok polcain a Dino Escape játékvonal figurái, amelyek közül több is a Krétakori tábor 3. évadához kapcsolódik. A tovább mögött pedig pillantásokat vethetünk új, eddig még nem publikált termékfotókra, és vannak, akik már néhány figurát meg is kaptak.

A sorozat harmadik évadának az egyik legnagyobb sztárja volt a félelmetes Scorpios rex, amely természetesen a Mattel kínálatát sem kerülhette el, és még az évad előtt szivárogtak ki termékfotók a figuráról, most már viszont én is bátran közlöm a termékfotókat, kezdve az újdonsággal, ugyanis az alábbi játékszettről a mai napig nem is volt termékfotó, csak pletyka...

Scorpios Rex Danger Pack

scorpi1_1.jpg

A játékszett nemcsak a bizarr, hibrid állat figuráját tartalmazza, de egy új, egyszemélyes kialakítású pörgőgömb és Kenji figurája is helyet kapott a korábban E750 kódnéven futó szörny mellett. Amint az látható lesz, ez a figura nem hangot adó, ellenben viszont valószínűleg pl. a mellső végtagok jobban mozgathatóak lesznek mint a következő figura esetében.

Slash 'N Battle Scorpios Rex

scorpios_1.jpg

Erről a figuráról, dobozképen kívül, jelentek már meg korábban is képek, de mivel a Krétakori tábor 3. évadának egy fontos, meglepetés szereplőjéről van szó, úgy döntöttem a felfedezés örömét meghagyom az olvasóimnak is. A hibrid állat hangot kiadó változatban jelenik meg ebben a kiadásban, az pedig már az előző, néma változatnál is feltűnő, hogy nem olyan véznák az állat lábai mint a sorozatban - valószínűleg ez egy tudatos döntés a Mattel-től, hiszen a piszke lábak aligha tartották volna meg a figura súlyát. És sajnos némi tüske is hiányzik, de ezek felett szemet hunyva, szép és sorozathű figurát tartogat nekünk a gyártó.

Extreme Damage Indominus Rex

indo_7.jpg

Már korábban napvilágot látott az új kialakítású, a Battle Damage játékvonalat felváltó Extreme Damage figuráiról néhány fotó, az viszont eddig nem volt megerősítve, pláne nem képekkel, hogy az Indominus rex is képviselteti magát ezen a vonalon - a korábbi figura kapott sérüléseket, amelyek ezúttal nem festve vannak, mint régebben. Szerencsére a hang-feature megmaradt ennél a figuránál.

indo2_4.jpg

Az alábbiakban következő figurák esetében magukat a figurákat már láthattuk, nem egy korábbi kiadás átfestése, de dobozkép szintén nem volt még elérhető eddig.

Fierce Force Masiakasaurus

masiakasaurus1.jpg

Erről a figuráról is korábban láthattunk már termékfotót, csomagolással együtt viszont nem. 

Fierce Force Sauropelta

sauropelta.jpg

Az Ankylosaurus jóval kisebb rokona is a korábban közölt termékfotó után megkapta a maga dobozos képét.

Fierce Force Gallimimus

galli_2.jpg

A Gallimimus sokadik kiadását éli meg, az új festés részben a sorozaton is alapult.

Super Colossal Carnotaurus 'Toro'

toro_7.jpg

Az idei évi Super Colossal figura Toro-t, a Carnotaurust személyesíti meg, elég pazar módon kidolgozva - viszont a szokott méretben, ami viszont azt jelenti, hogy a Tyrannosaurus rex és az Indominus rex figurájával nem lesz méretarányos ez a roppant figura, amely néhány amerikai bolt polcán már fel is bukkant, így konkrét termékfotók is vannak már róla:

Hamarosan egy újabb bejegyzésben a legújabb Amber Collection figurákról is lesz külön szó, igazán remek figurák érkeznek hamarosan arra a játékvonalra is és további újdonságokról is lesz szó, a tavaszt átvészelve megélénkülni látszik a kínálat, reméljük idehaza is. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1516585466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ser Davos 2021.06.09. 18:00:22

Ez a Scorpius konkrétan nem olyan mint a sorozatban lévő, valószínűsítem, hogy egy concept artból dolgozhattak, vagy utólag változtatták a megjelenésén a sorozatban.
Egyébként a lábfejei nem olyan nagyok, mint a raptoroknak. Attól tartok nem fog valami stabil lenni.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2021.06.09. 23:23:04

@Ser Davos: Élőben jobban szemügyre vehető lesz, de igen, azért sokat finomítottak rajta, a sorozatban sokkal durvább volt a megjelenése. Az ott látott piszkavas lábak figurában nem működtek volna, és valóban, a stabilitás még egy érdekes kérdés lesz, mert most nem olyan elnagyolt a lábfej, mint szokott - a nagyobb stabilitás érdekében.
süti beállítások módosítása