2020. szeptember 01. 20:47 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - Újabb előzetes + Plakát

jwcc_2.jpg

A szeptember elseje sokak számára az iskolakezdésről szólt, a Jurassic-rajongók számára viszont közelebb került a Netflix új sorozatának, a Jurassic World: Krétakori tábor első évadának premierje! A várakozást egy új, hosszú előzetes enyhíti, amely már magyar szinkronnal is megtekinthető, részletek pedig szokás szerint a tovább mögött. 

A Jurassic World: Krétakori tábor Isla Nublar egy eddig nem ismert szegletébe enged betekintést, ahogy a táborvezetők fogalmaznak: a kulisszák mögé leshetünk a hat főszereplő gyerek, Darius, Brooklynn, Kenji, Sammy, Ben és Yaz szemén keresztül.

vlcsnap-2020-09-01-19h15m52s250_1.png

Az előzetes alapján a fiatalok exkluzív lehetőséget kapnak, hogy elsőként járják be a park új látványosságának, a Krétakori tábornak a létesítményeit és annak új, szórakoztató elemeit, de kalandjuknak az Indominus rex elszabadulása új irányt szab és a tábor már a túlélésről szól!

Már eddig is okozott meglepetést a sorozat azzal, az előző előzetesnél különösen, hogy láthattunk sötétben világító Parasaurolophus-szokat. A legújabb előzetesben rajtuk kívül új, eddig sosem látott csíkos Stegosaurus-szok is felbukkantak, de a Brachiosaurus-szból is kétfélét láthattunk és Sinoceratops-szból is egy halvány zöldebb, új variáns látszódik az egyik képkockán. Így máris értelmet nyer, hogy a megjelenés előtt álló új Mattel Sinoceratops figura színe miért eltérő a 2018-as változattól (igaz ott maga a figura sem pontos, mint arról a bemutató posztomban is írtam).

Ezen furcsaságok, eltérések kérdésére pedig a választ maga az előzetes illetve az abban látott tábla adhatja meg:

vlcsnap-2020-09-01-19h16m56s774.png
Research azaz Kutatás - valószínűleg a sziget ezen, északi szegletében Dr. Henry Wu és kutatói kísérleteket folytatnak, mivel lehetne "feldobni" az ebben a világban már unalmasnak számító dinoszauruszokat, illetve az eltérő színű dinoszaurusz-párok is az eltérő nemekre utal, vagy talán ez a természetes születésszabályozásra utalhat, azaz ellenőrzött körülmények között tenyészthetik is az ősállatokat? Megmagyarázná a kölyök Triceratops-szot a Jurassic World: Bukott birodalomban és a kölyök Nasutoceratops-szot a Jurassic World: Battle at Big Rock rövidfilmből - hiszen mindkét csöppség szülővel együtt látható. 

Természetesen a pörgőgömböket is használják majd szereplőink, és a Mosasaurus-aréna sem maradhat ki, ahogy dél felé menekülnek főhőseink, de a kötélpálya izgalmas újdonságként fog majd bemutatkozni.

Az előzetes sztárja természetesen az Indominus rex, de láthattunk frissen kikelt Ankylosaurus kölyköt (ha ő lesz Bumpy, akkor viszont csodaszámba menő növekedésnek lehetünk majd szemtanúi), Blue-t, Pteranodon-okat, a fentebb említett növényevőket de néhány képkocka erejéig végre Toro-t, a Carnotaurus-szt is megmutatták nekünk, aki valószínűleg folyamatosan a gyerekek nyomában lesz, ugyanakkor nem bukkant még fel a Baryonyx triót és Rexy is csak egy "money shot" erejéig mutatta meg magát, csakúgy mint az előző előzetesben.

Toro-t pedig jobban szemügyre vehetjük egy új plakáton is:

carno_6.jpg

Az új előzetessel egy időben pedig aktiválták a nagyon igényesre sikerült CampCretaceous.com oldalt is, ahol további érdekességek, böngészőben játszható játék, ismertetők, színező és foglalkoztató füzet is elérhető a sorozat kapcsán.

És még egy nagyon fontos információt is akarva-akaratlanul elárultak a videó feltöltésével: eddig hivatalosan még nem erősítették meg, de néhány hivatalos csatornán még Season 1-ként vagyis első évadként hivatkoztak az új előzetesnél a sorozatra, igaz ennek már mostanra nincs nyoma, de már eddig is több rajongói oldalon is megjelentek olyan információk, miszerint jövő tavasszal a 2. évaddal folytatódik a sorozat. Elnézve a Mattel figurákat és a McDonald's promócióját, a Universal-DreamWorks-Amblin hármas komoly lehetőségként kezeli a sorozatot.

vlcsnap-2020-09-01-19h19m43s405.png

A kérdések tisztázására pedig már nem kell sokat várnunk: szeptember 18-ától válik elérhetővé a sorozat kizárólag a Netflix műsorán! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3716185694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása