2020. július 02. 19:27 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Hírcsemege #7 - Sam Neill beszél

neill_1.jpg

Sam Neill ismét nyilatkozott a Jurassic World harmadik része kapcsán a saját és két társa visszatérő szerepéről, mindeközben pedig egy izgalmas, és erősen spoileres híresztelés terjed a rajongói közösségben a film cselekményét illetően!

Sam Neill is alig várja, hogy ismét kamera álljon Dr. Alan Grant-ként a Jurassic World: Dominionban. Az új-zélandi színész az 1993-as Jurassic Park és a 2001-es Jurassic Park /// után harmadik alkalommal tér vissza a világhírt hozó szerepéhez, de nem csak őt, de a Dr. Ellie Sattler-t alakító Laura Dern-t és a Dr. Ian Malcolm-ot alakító Jeff Goldblum-ot is régi ismerősként köszönthetjük majd a filmben: előbbi szintén harmadik alkalommal, Goldblum viszont már a negyedik Jurassic-filmben tér vissza a Jurassic-filmek villágába.

Neill ezúttal a Yahoo Movies UK-nak adott interjút, amelyben szó szerint azt mondta,

„Mind végig ott leszünk a filmben, Jeff (Goldblum), én és Laura (Dern)”

azaz nem csupán pár perces visszatérő szerepben üdvözölhetjük az első film főszereplő trióját, mint legutóbb Jeff Goldblum-ot a Bukott birodalomban, bár korábban már maga az író-rendező Colin Trevorrow is jelentősebb szerepről beszélt Laura Dern kapcsán! A színész még viccesen hozzátette: „valószínűleg nem fogok olyan gyorsan futni, mint 27 évvel ezelőtt!”

sam_1.jpg

Sam Neill arról is beszélt, hogy hamarosan ő is az Egyesült Királyságba utazik, ahol előbb két hetes karantén vár rá, mielőtt munkába állhatna, és hogy szavatolják a főszereplők biztonságát, őt, Dern-t, Goldblum-ot valamint a Jurassic World-filmek két sztárját, Bryce Dallas Howard-ot és Chris Pratt-et egy helyen fogják elszállásolni, három-négy hónapon keresztül tehát gyakorlatilag együtt fognak élni.

A tervek szerint a londoni Pinewood Studios-ban hétfőn folytatódhat a hatodik Jurassic-film forgatása, a Universal pedig egyelőre nem adta jelét annak, hogy veszélyben lenne az eredetileg kitűzött, 2021. június 11-i bemutatódátum.

A tegnapi napon egy érdekes, informatív szivárogtatás látott napvilágot egy instagram profilon, amely azóta már lekerült az oldalról. A képként megosztott információk hitelességét természetesen nem lehet szavatolni, én sem tenném, épp ezért az alábbi képre kattintva megnyíló galériában olvasható csak el a kép tartalma, előbb angolul majd magyarul.

 Figyelem! Az alábbiakban a Jurassic World: Dominion lehetséges történetéből az élményt elrontó (vagy a kíváncsiságot felcsigázó) SPOILER-eket tartalmazó információk olvashatóak, megnyitni csak saját felelősségre! Ha kérhetem, hozzászólásban konkrétumok említése nélkül beszéljünk róluk!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5915979312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása