2020. március 07. 19:59 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Forgatási hírek #3

news3_2.jpg

Habár a kanadai forgatás véget ért, most jó pár fotó látott napvilágot a helyszínekről illetve Chris Pratt-et is láthatjuk Owen Grady-ként a tovább mögött, továbbá újabb információk érkezte az élőszereplős Jurassic-sorozatról és az egyik külsős angliai helyszínről is vannak már fotók!

Az Amblin Entertainment produkciós céget még 1981-ben alapította Steven Spielberg, Kathleen Kennedy és Frank Marshall (utóbbiak pedig hat évvel később össze is házasodtak!), és ekkor alakult meg a cég televíziós részlege is, amely az évek alatt olyan sorozatokat mögött állt, mint Az ifjú Indiana Jones kalandjai, SeaQuest, Éghasadás, A Búra alatt vagy a Terra Nova, legnagyobb sikerük viszont egyértelműen a 15 éven át futó Vészhelyzet volt. A tévés divíziót Darryl Frank és Justin Falvey vezeti, akik az elmúlt években többek között az Amblin Television nagysikert arató, Foglalkozásuk: Amerikai című, roppant igényes sorozatot is együtt irányították mint producerek és most ebbéli minőségükben bukkant fel a nevük az élőszereplős Jurassic World-sorozat mögött is!

amblintv.jpgBalról jobbra: Justin Falvey, Steven Spielberg és Darryl Frank producerek

Természetesen a sorozat mellett ott lesz Colin Trevorrow és Steven Spielberg is, mint producer, de az már jó jel, hogy az Amblin Television vezetői is beálltak a sorozat mögé, egyelőre azonban csak annyi bizonyos, hogy a Jurassic World filmekhez illeszkedő, azokkal összhangban álló sorozatot fejlesztenek, de egyelőre arról sincs hír, hogy egyáltalán elkezdték-e a forgatókönyvek megírását vagy egyelőre csak egy pilot (bevezető) epizódon munkálkodnak a készítők. Természetesen a sorozat otthona sem ismert, de tekintve, hogy a Jurassic Park/World jogok a Universal-nál vannak, a cég idén induló streaming platformjának, a Peacock-nak lehetne húzócíme a sorozat. A peacock egyébként pávát jelent, ez pedig utalás az NBC csatorna logójára - amely hosszú évek óta nem csak partnere, de már tulajdonosa is a Universal-nak. Az még bizonyos, hogy a sorozat helyszíneit Kanadában keresik, és 2021-nél előbb biztosan nem láthatjuk a sorozatot, könnyen lehet, csak 2022-ben indul útjára a széria.

A Jurassic World: Dominion forgatása mindenesetre befejeződött Kanadában, friss hírek szerint Londonban folytatódnak a munkák a jövő héten, most viszont jó pár fotó bukkant fel az interneten, elsőnek íme a kanadai Merritt kisvárosban forgató stáb:

A Cathedral Grove parkban pedig az alábbi felvételek készültek:

Alighogy befejeződtek a forgatások Kanadában, az angliai Hawley melletti erdőben már egy újabb helyszín vár a forgatásra. Az erdőségben négy évvel ezelőtt a Bukott birodalom miatt a Lockwood birtok bejárata és a külső homlokzat egy részlete épült, ezúttal pedig egy hamisíthatatlanul amerikai típusú autósmozi díszletét állították fel:

Nagyon izgalmas ilyen helyszíneket látni egy Jurassic-film kapcsán, valóban új területekre törnek be a dinoszauruszok.

Bryce Dallas Howard és Isabella Shermon után pedig immáron Chris Pratt-re is vethetünk pillantást, aki már Owen Grady-ként (vagy kanadai favágóként) feszít:

pratt2.png

Remélhetőleg az angliai forgatásról is legalább annyi minden napvilágot fog látni, mint Kanadából, Colin Trevorrow rendezőre biztosan számíthatunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6215509734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása