2020. január 11. 18:47 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Termékbemutató - Hatch 'N Play DR Tyrannosaurus rex

drrex_2.jpg

A Mattel legtöbb figurája azonos méretarányban készült, de voltak, vannak szériák, amelyek ettől a vonaltól kissé nagyobb méretarányúak, cserébe pedig aprólékosabban kidolgozottabbak. A mai bejegyzésben egy olyan kiadás, figura kerül bemutatásra, amely már ismerős lehet a blogról.

2018-ban indult az alap sorozattal egy időben a Hatch ’N Play játékszéria, amelyben a Jurassic-filmek emblematikus dinoszauruszainak fiókái kaptak szerepet. Tavaly az új design szerint csomagolt figurák mellett két faj új festéssel is piacra került, a Stegosaurus bébi és jelen bejegyzés tárgya, egy T. rex kölyök. Legutóbbiból pedig már készítettem egy Termékbemutatót: az első szériás Jurassic Park/Jurassic World legendás T. rex-szének kölyök változatát mutattam be korábban.

Az újrafestett változat már a Dino Rivals design jegyeit kapta meg, de a doboz kialakításán ezúttal sem változtattak, jó alaposan rögzítették a terméket.

A kis T. rex kölyök a szintén tavaly megjelent Legacy Collection-féle zöld, dzsungel ihlette festésű Tyrannosaurus kölyök változata, amellyel Az elveszett világ T. rex párja előtt tisztelegnek a Mattel-nél, vagy, sokkal inkább a filmben is felbukkant, és eddig látott egyetlen kölyök T. rex-sze előtt.

Az új változat csak színében tér az előző változattól, továbbra is mozgathatóak a kis dinó mellső végtagjai, farka, illetve a nyakánál elhelyezett görgő segítségével a szája is nyitható. A lábak is mozgathatóak, korlátozottan.

A kis dinó kölyök vonásai is így természetesen megmaradtak, továbbra is roppant cuki.

A Hatch ’N Play figurákban azonban nem csak maguk a dinók a pláne, a műanyag tojásban elhelyezve őket és jól rányomva a felső részt ugyanis az néhány pillanat múlva lepattan az alsó részről és ki is kelt a picike!

A figura idehaza is több online és hagyományos játékboltban kapható, ennél közelebb egy Az elveszett világot idéző T. rex-szhez már aligha kerülhetnek a csak magyar kínálatból választó rajongók.

016_4.jpg

Az idei évi tervek nem ismertek, folytatódik e ez a széria, pedig adná magát, hogy további tagokkal bővüljön a kínálat, legfőképp egy Indominus-szal, amelynek a kikelésével nyitott a Jurassic World film és kezdődött meg egy új éra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3315404032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása