2017. december 05. 20:02 - Lord Picard

Bukott birodalom: Az első fotó az egyik új ragadozóról!

bary.JPG

Az Entertainment Weekly szórakoztatóipari magazin weboldalán nem sokkal ezelőtt felbukkant az első hivatalos fotó, az egyik új dinoszauruszról a Jurassic World: Bukott birodalom-ból! Spoileres, teljes kép és a történetről is új információk a tovább mögött!

Nem is szaporítom tovább a szót: íme a Baryonyx!

bary.jpg

A kép tanulsága szerint Claire és segítője(?) egy épületben reked, melyet valószínűleg a vulkáni láva kerít körbe, és nincsenek egyedül: egy, a filmekben még nem látott dinoszaurusz, egy Baryonyx-szal osztoznak a halálfélelemben, vagy talán a dinót inkább a vadászösztöne keríti hatalmába?

Az EW.com információk szerint a történet körülbelül egy évvel játszódik a Jurassic World után: a park területén, immár szabadon élő dinoszauruszok újra a kihalás szélére sodródnak, köszönhetően az Isla Nublar-on található,újra az aktivitás jeleit mutató vulkánnak. Claire egy Dinoszauruszokat Védő Csoportot alapított amióta nem láttuk, és most megtalálta a módját annak, miképp szállíthatnák el a szauruszokat a szigetről a végzetes kitörés előtt. Bryce Dallas Howard szerint látni fogjuk, hogy bár első látásra Owen és Claire kapcsolata ott folytatódik, ahol abbahagyták, nem minden az, aminek látszik...

További új információk, képek esetén a frissítés természetesen nem marad el! 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9513441977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása