2019. július 09. 20:10 - Lord Picard

Egy csodálatos rajongó emlékére

A mai bejegyzés sajnos nagyon szomorú okból íródott. Tegnap terjedt el a hír a Jurassic-rajongók körében, hogy az egész közösség valószínűleg legismertebb, legnagyobb rajongója, a hatalmas gyűjteményt, rendkívül tartalmas Youtube-csatornát – The Jurassic Park Collection - és egy saját, Jurassic Park ihletésű étterem -  Prehistoric Land – alapítója és tulajdonosa, Astrid Vega múlt hét pénteken váratlanul elhunyt, szívrohamban.

astrid.jpg

A fiatal rajongó videóival valószínűleg már az is találkozott, aki legalább egyszer keresett Jurassic-tartalmat a népszerű videómegosztó oldalon. Jómagam párszor váltottam vele levelet, és üzleteltünk is – vidám, bohém természete nagyon fog hiányozni, minden Jurassic-gyűjtő számára inspirációt fog szolgáltatni rajongása és elhivatottsága, valamint csodálatos személyisége. Emlékét örökre megőrizzük, és osztozunk férje és családja gyászában. Nyugodj békében, Astrid!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7414934364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása