2018. június 22. 21:15 - Lord Picard

Jurassic World - Deluxe Kit

jwdk.jpg

Az új film érkezését látta alkalmasnak arra egy kisebb spanyol cég, hogy piacra dobja limitált darabszámban a most bemutatandó különleges díszdobozt, amelyhez foghatót a rajongók már legalább 3 éve vártak. A díszdoboz mintha csak egy a park látogatóinak járó ajándékcsomag lenne. 

A nagy méretű, masszív, matt díszdoboz sok kis kincset rejt, de azt azért a (spanyol) nyelvű, hátoldalra elhelyezett, de fel nem ragasztott információs lap azért megjegyzi: a belépő nem jogosít fel semmilyen park látogatására. Kár...

jwd3.jpg

A doboz beltartalmáról szólva: van itt négy, kisebb méretű matrica, egy a film logójával, egy a park logójával ellátva. Egy harmadik matrica a Mosasaurus lagúnát reklámozza, a negyedik pedig a park elektromos kerítéseire figyelmeztet. Egy képeslap is lapult a dobozban, melyen üdvözletünket küldhetjük Isla Nublar-ról.

rndsz.jpg

Szuvernírként a "parkból" egy a park autóin rendszeresített, fém rendszámtábla is található a csomagban.

map1.jpg

A park angol nyelvű brossúrája az egyik legnagyszerűbb, legautentikusabb darabja a díszdoboznak: a park látogatói kezében gyakran feltűnik a filmben is. A kis füzetben felsorolásra kerülnek a park dinoszauruszai, az Ankylosaurus-tól a Tyrannosaurus rex-ig, igaz, például a Brachiosaurus hiányzik, ahogyan a Velociraptor is, tehát minden faj maradéktalanul nincs felsorolva, és a Brachiosaurus, sok más faj mellett, nem is tűnik fel a filmben.

A brossúra kitér természetesen a látványosságok rövid bemutatására is: dinó-simogató, a T. rex birodalom, a golfpálya, bambuszerdő, de egy egész oldalas "hirdetésként" az újonnan nyíló vízalatti obszervatórium is említésre kerül, és a Hammond Lab, ahol a dinók születnek. 

map3.jpg

A brossúrát kihajtva a Jurassic World részletes, látogatóknak készült térképe tárul fel, minden fontosabb állomást, látványosságot feltüntetve, és a sziget északi részén ott tornyosodik a vulkán is, amely mint már tudjuk, a folytatásban kiemelkedő szerepet kapott. Fontos megjegyezni, az ilyen látogatóknak szánt térképek sosem hajszálpontosak, elnagyolt turistatérkép, ahogyan a valódi parkokban is megszokott, topográfialiag sem pontos, és így nem jelölik rajta nyilván sem a régi látogatóközpont romjait, sem a nem nyilvános Velociraptor kifutót és a még bemutatás előtt álló Indominus rex kifutót sem. Viszont fantasztikus adalék, és jópofa kis brossúra! 

A dobozban egy a dinoszauruszokat bemutató, gyönyörű grafikákkal tarkított füzet is található, spanyol nyelven. A legfőbb dinoszauruszokat és a pörgőgömb völgyet is bemutató információs füzetkéből már az Indominus rex sem maradhatott ki!

vis_1.jpg

Az autentikus hatást emelve, egy 3 napos belépőkártya, a minden látogató által viselt karkötő, és egy Jurassic World nyakba akasztó, Vendég kártyával is a csomagban található, valamint egy érme, amivel bizonyos látványosságokért lehetett fizetni a nublar-szigeti Jurassic World-ben.

jwd.jpg

Ennél közelebb aligha került egy rajongó a szigethez (na jó, ott van még azért Hawaii), és lenyűgözött a minősége a díszdoboznak, és egy igazán remek rajongói kincshez sikerült jutnom. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4814065507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.06.24. 08:33:57

Hát nem tudom, nekem ez a pakk eléggé semmilyen.Tele van papír alapú szóróanyagokkal, amiket én már-már szemétnek titulálnék. A nyakbaakasztón kívül nem sok hasznos dolgot látok a képeken, bocsesz.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.06.25. 20:57:24

@Anak: Semmi probléma, ízlések és pofonok :D Nekem ezek a filmszerű termékek mindig is a szívem csücskei voltak, de önmagukban a brossúrák (a Jurassic Park-hoz is) eddig mindig drágák voltak nekem. Egyébként még itt a rendszámtábla is :)

kmaate · http://kmaate22.blog.hu 2018.07.16. 08:22:31

dobsz egy linket, hogy honnan és mennyiért érdemes rendelni? Köszi

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.07.16. 19:52:37

@kmaate: Sajnos már szinte akkor sem volt, mikor én rendeltem :/ És elég körülményes is. Emailt kell nekik írni, hogy tegyenek fel egy olyan kiadást a kínálatba, amelyhez a magyar szállítást is írják a termék megnevezésbe, és csak utána rendelhető meg, de onnan már PayPal-on is lehet fizetni.

lacajadelosclicks.com/page/1/?s=jurassic&post_type=product

Nekem már kb. 1 órával a megrendelésem után sem tettek fel másikat, mert szerettem volna még egyet rendelni :/
süti beállítások módosítása