2017. április 22. 21:37 - Lord Picard

Jurassic World 2. - Újabb adag spoileres fotó és információ a 2. részről!

spoiler.jpg

Az elmúlt hetekben bőszen zajlott a Jurassic World folytatásának forgatása, lássuk, ezúttal a forgatás környékén élő rajongók mit fényképeztek össze. Lesz köztük nem egy érdekes felvétel!


Colin Trevorrow az alábbi fotóval köszöntötte követőit Twitteren, és kívánt nekik Kellemes Húsvéti Ünnepeket. Nem egyértelmű, de a tojások sötétebbek, és vonalkód sincs rajtuk, mint a Jurassic World-ös tojásoknál, így esélyes, hogy ez a második részben fog felbukkanni.

easter.jpg
És akkor, látogassunk ki az angliai forgatás helyszínére. A korábbi lesifotókon felbukkant kapu építésével igencsak a végén járnak (és több rajongó fotózkodott is már vele, úgy tűnik nem nagyon akadályozzák meg őket ebben). A díszes kovácsoltvas boltíven megjelent a birtok címere, egy szép, L betű rajzolódik ki középen, melyet gyíkok fognak közre. Érdekes az a korábbi fotó is, melyen a díszleten felbukkant a Lockwood Estate felirat, azaz a Lockwood birtok, és amint az a lentebb látható képen is látható, az első, hivatalos fotón is ez a címer bukkan fel a háttérben. Most már csak az a kérdés, ki az a Lockwood? Aligha tévedek nagyot, ha azt mondom, James Cromwell tökéletesen passzolna egy vidéki birtok gazdájának szerepére.

gate02.jpg

logo.jpg

gate01.jpg

Az alábbi fotót Frank Marshall producer tette közzé a Twitteren. A promó fotón is látható díszletben járhatunk, ahol egy vitrinben egy eddig a Jurassic filmekben nem látható dinoszaurusz figyelhető meg, valószínűleg egy Acrocanthosaurus. Viszont sok rajongó figyelmét inkább keltette fel a tükröződés, talán a stúdióban felállított mechanikus robotok lennének azok? Jobbra egy Edmontosaurus körvonalai figyelhetők meg, balra pedig feltehetően egy Tyrannosaurus rex, vagy a Jurassic filmekben szintén nem látott Allosaurus.

eng04.jpg

Az alábbi fotót is egy rajongó osztotta meg, elvileg egy olyan helyszínről, ahová már csak stábtagok járhatnak. A képen egy Stegosaurus farka vehető ki, egy újabb épített dinoszaurusz? Olyan hírek már láttak napvilágot, hogy 4-5 életnagyságú robot is készült a filmhez, a fentebb említett kettőn kívül ez a 3., a múltkori fotókról a Dilophosaurus-sal és Apatosaurus-sal már 5, és alig férhet kétség hozzá, lesznek Velociraptorok is a filmben, egy szinte biztosan (Kék), és azokat is megépíthették, szóval lesz dinódömping.

eng02.jpg

Hawaii-on is jócskán készülnek a stáb érkezésére, melyre májusban kerül sor. Vélhetően a korábban felbukkant rejtélyes építményről készült az újabb, izgalmas fotó. Az épület külleme erősen emlékeztet a Jurassic Park építészeti stílusára, bár konkrétan egyik épületre sem hajaz.

haw01.jpg

És, a végére hagytam a legizgalmasabbat: Angliában egy jelenet forgatását örökítette meg pár képpel és egy rövidke videóval egy rajongó hölgy. A felvételen egy már korábban is látható, felfüggesztett helikopter látható, egy Bell helikopter. A jelenet forgatásán esőgépet is használtak, valamint fényeffektekkel a villámlást szimulálták, vagyis, ismét lesz legalább egy viharos jelenetünk, amely védjegye a Jurassic filmeknek, és mégis kimaradt az előző epizódból. Na, de nem is ez a legérdekesebb felfedezés, hanem a kötélen himbálodzó alak (egyeseket Toby Jones-ra emlékeztet az alak), aki egy sárga esőkabátban próbál felmászni. És hol is láttunk sárga esőkabátot? A Jurassic Park-ban! Lehetséges, hogy egy visszatekintő jelenetben esetleg szemtanúi lehetünk, amint az InGen riválisa, a BioSyn megszerzi a Dennis Nedry által elhagyott borotvahabos flakont? Az esőkabát mellett árulkodó jel lehet maga a helikopter típusa, ilyen típusú helikoptert régóta nem gyártanak tudtommal, így még inkább adja magát egy kis múltidézés. Igen csak erőteljes jelenetsor lenne egy, az eredeti film idején játszódó szekvencia.

eng05a.jpg

eng05.jpg

Amint látható, az angliai forgatás környékét nem nehéz megközelíteni, és a tervek szerint az elkövetkező napokban még több forgatásra kerül majd sor a hatalmas díszletben, melyről James Cromwell is nyilatkozott, miszerint jó, hogy egy futball pályányi díszletben forgathat, még könnyebb elképzelnie a dinoszauruszokat. Időközben egy statiszta referencia életrajzában megjelent, miszerint tengeralattjáró(!) pilótát fog alakítani a filmben, vagyis új területekre is merészkedünk, vagy inkább merülünk a folytatásban! 

Amint újabb, érdekes fotók gyűltek össze, jelentkezem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7012446555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása