2024. március 28. 21:01 - Lord Picard

Jurassic World: Káoszelmélet - Új előzetes és plakát

Végre megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első, rendes előzetese - habár az alig egy perces kedvcsináló eleje egy kis összegzés a Krétakori táborból, de végre ízelítőt kapunk az új sorozatból is, amely - mint most kiderült - május 24-én érkezik a Netflix műsorára! Az előzetes után, a tovább mögött a részletek és az új plakát.

Azt már eddig is tudtuk, hogy az új sorozat főszereplőjeként visszatér Darius Bowman-t (Paul-Mikél Williams), ahogy már láthattuk a Ben Pincus-szt (Sean Giambrone) tartalmazó játékszettet is, de arra senki se számított, hogy utóbbi srác jócskán megemberesedett az elmúlt hat évben.

ew3.jpg

És nem, valóban 2022-ben találkozhattunk utoljára velük, de maga az utolsó évad még 2016-ban játszódott (habár a befejező jelenetek már valamikor 2018-ban), a Káoszelmélet viszont már 2022-ben játszódik, azaz a Világuralom évében. 

ew4.jpg

Az sem volt titok, hogy az új évadban felbukkannak a legutóbbi mozifilmben látott Atrociraptorok, az előzetesben jól felismerhető Ghost, Tiger és Panthera, csak Red hiányzik (mint ismeretes, a Világuralom kampánya során habár saját elnevezéssel bírtak ezek a raptorok, a filmben nem szólították őket neveiken, vélhetően a sorozatban a jól ismert szereplőink által kapnak nevet). Hogy a sorozat egész pontosan hol foglal helyet az idővonalon azt még csak találgathatjuk, bár talán a most megjelent szinopszis segít, ami a következő:

Hat évvel a Krétakori tábor eseményei után, a "a Nublar-i hatosok" tagjai nehezen találja a helyét a szigeteken túl, és egy olyan világban kell boldogulniuk, amely most tele van dinoszauruszokkal és emberekkel, akik bántani akarják őket. Egy tragédia nyomán újra egyesült a csapat, hogy meneküljenek és megfejtsenek egy olyan összeesküvést, amely egyaránt fenyegeti a dinoszauruszokat és az emberiséget - és végül meg tudják az igazságot arról, hogy mi történt egyikükkel.

Ez alapján a tartalom alapján a hatos egyik tagja vélhetően gyanús körülmények között megsérült vagy meghalt, ami miatt a csapat többi tagjának össze kell fognia és fel kell tárnia egy sötét összeesküvést! Ez az összeesküvés még mindig kapcsolódhat a Krétakori táborban behozott Mantah Corp.-hoz vagy épp a Biosyn-hez, de utóbbi tűnik valószínűbbnek, hiszen már a sorozatban is felbukkant Lewis Dodgson, és a Biosyn-hez köthető az Atrociraptorok megteremtése is.

ew1.jpg

De nem csak ők bukkannak fel az előzetesben, néhány képkocka erejéig egy ismerős és egy debütáló fajra is szemet vethettünk, először is, lássuk az Allosaurus-szt:

allosaurus_2.jpg

Az Allosaurus szerepléséről már tudhattunk, hiszen már itthon is kapható a Mattel figurája a sorozathoz kapcsolódóan. 

Viszont egy rövid időre felbukkant egy teljesen új faj is, amely a korábban Ben által vezetett furgonnak megy neki:

becklespinax.jpg

Ez a faj pedig minden bizonnyal a sorozat egyik új antagonistája, a Becklespinax lesz! Korábbi, Mattel-es terméklistán már felbukkant ez a faj-név. Már csak a jellegzetes, a Spinosaurus-sznál azért kisebb háti "vitorlája" (amelyek alatt természetesen magas hátcsigolyanyúlványok találhatók) miatt is könnyen felismerhető ez a faj.

Az előzetes mellett pedig egy új plakátot is kaptunk, amelyen vélhetően Ghost vicsorog rá Darius-szra:

chaos-theory-poster_1.jpg

A Jurassic World: Káoszelmélet május 24-én debütál a Netflix-en! 

kaosz_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9718366031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása