2023. november 09. 23:00 - Lord Picard

Jurassic World: Káosz elmélet - Hivatalos teaser előzetes!

A Netflix a héten tartja a Geeked Show 2023 eseményét, amikor is napokon keresztül a streaming platform következő sorozataiból, filmjeiből és tartalmairól adnak ízelítőt a nézőknek, rajongóknak. Ugyan napokkal ezelőtt egy hiba folytán az alábbi teaser előzetes idő előtt kikerült egy nagyon rövid időre, most már hivatalosan is megtekinthető a Jurassic World Youtube-csatornáján a Jurassic World: Káosz elmélet első, teaser előzetese:

A teaser a Jurassic World: Világuralom előtt leadott Előszó napjainkban játszódó jelenetét idézi, amikor is Rexy egy amerikai autósmoziba téved, de  itt már mintha a jelenetsor folytatását látnánk, amint a széria sztárja a főútra ront ki, és adja ki magából jól ismert üvöltését. 

Eddig ez a részlet nekem inkább olyanra hajaz, mint az epizódok előtt látható intro, de egy rövidke jelenet erejéig betoppan (azaz inkább autójából kitoppan) Darius Bowman is, a Krétakori tábor egyik túlélője, az új sorozat főszereplője. Rajta kívül még legalább egy Sidney nevű lányról tudunk, aki a társa lesz, de a pletykák szerint több, a Világuralomban felbukkant karakterrel is találkozhatunk a sorozatban, amely a Bukott birodalom és a tavalyi film közötti időszakban játszódhat. Remélhetőleg mihamarabb megtekinthetjük a sorozat első évadát a Netflix-en! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4418255141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása