2022. október 18. 23:06 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - Rejtett kaland Előzetes!

tarbo2_1.jpg

Minden előjel nélkül a mai napon került ki a Jurassic World: Krétakori tábor animációs sorozathoz kapcsolódó különleges, interaktív epizódjának, a Rejtett kalandnak az előzetese! A Netflix-en november 15-től nézhető/játszható ez a különleges epizód. Részletek a tovább mögött, de előbb az előzetes:

Már korábban lehetett olvasni róla, én is megírtam, hogy habár az ötödik évaddal véget ért a táborlakók megpróbáltatása, a Netflix egy különleges epizóddal lepi meg a rajongókat: a távirányító/kontroller segítségével ugyanis ebben a különleges epizódban mi, a nézők dönthetünk és segíthetünk a srácoknak, hogy döntéseket hozzanak meg.

campers.png

Ami bizonyos, hogy maga az epizód valószínűleg nem a kánon része, inkább csak egy extra, a sorozatból jól ismert szereplőkkel és helyzetekkel, de egy régi ismerőst is köszönthetünk majd, Mr. DNS-t, aki a srácok (és nézők) kalauza lesz ebben a kalandban.

dns.png

A srácokra rengeteg veszély leselkedik: visszatér Rexy, a Velociraptor Blue és a Carnotaurus Toro is, de valószínűleg a legfőbb fenyegetést egy új, a franchise-ban még nem látott faj egyik képviselője fogja jelenteni:

tarbo4.png

Akiről biztosan még nem, de nagy valószínűséggel ki lehet jelenteni, hogy egy Tarbosaurus - a Tyrannosaurus rex ázsiai rokona (olyannyira, hogy még mai napig vita van arról, hogy a Tarbosaurus egy önálló faj a tyrannosauridák között, vagy csak a T. rex alfaja. Az alkotók mindenesetre a T. rex alapmodellt használták, de a színek és mintázatok a Ceratosaurus-szt is megidézik, bár a dinoszaurusz színei sokaknak, így nekem is, a régi Kenner-féle T. rex figurára (Red Rex) emlékeztetnek, amit még az eredeti regény inspirált, érdekes.

tarbo3_2.jpg

Mattel pedig már jóval korábban készített figurát a fajról:

tarbom.png

Az epizód, amelynek hossza nem ismert még, november 15-étől lesz elérhető, kizárólag a Netflix műsorán, amely már nem először biztosít lehetőséget az interaktív tartalmaknak. És ugyan van mit csiszolni a technológián, de könnyen lehet, hogy néhány éven belül mindennapos lesz a hasonló tartalom a legtöbb film és sorozat esetében...

És már magyarul is megtekinthető az előzetes:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3517957448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KyloRen22 2022.10.19. 05:58:47

Izgatottan várom!
A játékidőhöz annyit, hogy a Netflix oldalán 32 perc van kiírva. :)
süti beállítások módosítása