2022. augusztus 28. 19:25 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Csatornabemutató: Jurassic Lore Hungary

youtube.jpg

Ritkán, azaz eddig egyáltalán nem volt alkalmam Youtube csatornát bemutatni a blogon és ajánlani, hiszen nem is igazán lehetett ilyen csatornát követni, eddig... Nemrég indult el ugyanis a Jurassic Lore Hungary, amelyen máris akad néhány nagyon érdekes, a Jurassic-filmekkel kapcsolatos videó, és ez még csak a kezdet! Részletek a tovább mögött!

A Jurassic Lore Hungary - a csatorna nevéhez híven - tehát a Jurassic-filmeknek lett szentelve: legyen szó teória videókról, ismertetőkről vagy figurabemutatókról! Aki már 29 éve rajongó és követi a franchise-t (mint én), az is találhat olyan anyagot, információt, amivel itthon még nem találkozhatott, még az ismeretterjesztő videókban is találni olyan érdekes információkat, amelyről még én sem feltétlen tudtam!

Az első videó az Indominus rex teljes genetikai kódját fejti fel:

Míg a folytatásban, alaposan körbejárva, a Dilophosaurus méregköpő képességeinek járt utána Sanyi:

Az első termékbemutató alanya pedig egy olyan játékszett, amely itthon nem is kapható - remélhetőleg erről hamarosan én is készíthetek egy bemutatót:

És a legfrissebb videóban nem kevesebbre volt a vállalás, mint a Jurassic-franchise összes őslényének számbavétele, egyetlen videóban:

Régóta esedékes, hiánypótló csatornáról van szó, hiszen magyar tartalomgyártóktól max. 1-1 videót lehetett eddig elkapni, franchise-nak szentelt csatornát azonban még nem, eddig. Érdemes lesz tehát feliratkozni a rajongóknak a Jurassic Lore Hungary csatornára és figyelemmel követni a tevékenységét!

lore.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1117918353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása