2022. augusztus 04. 21:01 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Rule The World - Új animációs sorozat?

rte.jpg

Ugyan még nincs megerősített hír, de a közkedvelt, ugyanakkor nem mindig jól informált vlogger, Swrve szellőztette meg a mai napon, hogy talán készülőben van egy új animációs sorozat a DreamWorks Animation háza táján, aminek már talán a címe is ismert: Rule The World. Részletek a tovább mögött.


Amikor 2020-ban berobbant az egy évvel korábban bejelentett Krétakori tábor, valószínűleg a Universal-Amblin-DreamWorks-Netflix tisztségviselői sem sejtették, milyen jó fogadtatása lesz az animációs sorozatnak, főleg az első három évadnak. A Jurassic World és a Bukott birodalom közötti űrt kitöltő sorozat az ötödik évadával nemrég ért véget, de Swrve infomárciói szerint, nem sokáig pihentetik a franchise-t, most, hogy már lassan két hónapja mutatták be a Jurassic World: Világuralom c. filmet is.

respect.jpg

Swrve információ szerint egy non-profit szervezet, a Respect Ability (amely a fogyatékkal élők támogatását tűzte ki célul) még július végén küldött ki egy hírlevelet a feliratkozóinak, miszerint egy cím nélküli DreamWorks Animation animációs sorozathoz, a Jurassic World projekthez keresnek új, de visszatérő szereplőt. A leírásban szerepelt a karakter rövid leírása is:

Sydney 19 éves, egykori gyerekszínész, aki a kamera másik oldalára kerülve a környezetvédelemért és a klímaváltozás ellen szólal fel, pedig tragikus a múltja: egy kirándulás során egy vadállat támadta meg, és bár sikerült megvédeni barátait, egyik karját elvesztette. Ugyanakkor ez sem akadályozza meg, hogy túravezető legyen nemzeti parkokban és vlogoljon. A felhívás szerint a karakter nemzetisége még nyitott.

Tehát nem egy új főszereplőről, hanem mellékszereplőt köszönthetünk majd a lány személyében, feltéve persze, ha valóban megvalósul a projekt. Mindenesetre a Universal még tavaly levédette a "Rule The World" (Urald a világot) elnevezést, könnyen lehet, hogy ez a visszatérő szófordulat lesz az új animációs sorozat címe is, de arra ne számítsunk, hogy mondjuk már jövőre érkezhet a sorozat: a Krétakori tábor esetében az első casting felhívásokat még 2017-ben hirdették meg...

rule.jpg

Azt is csak feltételezhetjük a cím alapján, hogy a Világuralom utáni sorozatról lesz szó, de semmi hivatalosat nem tudni egyelőre, mindenesetre az várható, hogy a Universal nem sokáig fogja az egyik legsikeresebb franchise-t sokáig pihenni hagyni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1317900891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása