2020. december 23. 21:52 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Dino Escape - Az új Spinosaurus

spinos.jpg

Habár még a Mattel a mai napig sem jelentette be hivatalosan a 2021-es évi Jurassic World játékvonal hivatalos alcímét, a JPToys.com információ szerint a Dino Escape felirattal találkozhatunk majd a dobozokon, bár a Jurassic World: Világuralom egy éves elhalasztása miatt a cég eredeti tervei borultak. Egy jövő évi figuráról a Collect Jurassic révén viszont több információval is rendelkezünk. Részletek a tovább mögött.

A két oldal informátora szerint a Mattel-nél a halasztás miatt az emberek és dinoszauruszok együttes megjelentetésére fognak fókuszálni, mivel általánosságban nehezebben eladhatóak voltak eddig az emberfigurák, így most dinoszauruszokkal párban tervezik piacra dobni őket. A hírek szerint ráadásul csupa új karakter fog felbukkanni a dinoszauruszok mellett, remélhetőleg Az elveszett világ és a Jurassic Park /// szereplői sem maradnak ki.

Mivel a Világuralomhoz tervezett figurákkal aligha kerülhetnek ki a polcokra, főképp újrafestett változatokara számíthatunk már megjelent figurákból. Ezen figurák egyike lesz az új Spinosaurus is, amely eddig kétszer jelent meg: a 2018-as Legacy Collection változatot én magam is megszereztem és bemutattam, noha itthon nem volt kapható. A másik változat, a kék színű dinoszaurusz a Battle Damage vonalon jelent meg tavaly.

spino.jpeg

A most leleplezett új változat a két évvel ezelőtti, Legacy változat újrafestett változata. A fotók alapján továbbra sem lesz hangot adó figura a Spinosaurus-ból, sajnos, ellenben gyönyörűen megfestett lesz ez a példány is, az új alapszín, a bézs-barnás szín nagyon jól áll a dinoszaurusznak, és még hangsúlyosabb a rajzolat mintája is.

Érdekes elgondolás, hogy vajon azért kapott e új megjelenést a faj, mert már eleve terveztek vele a Világuralom kapcsán? Az új csomagolásról ugyan nincs információ, sem arról, milyen a szökésre utaló kiegészítőket kaphat a figura, de remélhetőleg hamarosan bővebb információkkal szolgálhatok ezekről is.

Azt csak másfél év múlva fogjuk megtudni, vajon felbukkan-e a Spinosaurus a Világuralomban, de remélhetőleg ez a figura addig is minden rajongó számára elérhető lesz, itthon is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8216356236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2021.01.11. 09:26:11

Remélem benne lesz.

Egyébként most januárban "újraindítottam a visszaszámlálást", mintha 2018. helyett 2019-ben lett volna a Bukott Birodalom, és most mondtam újra, hogy "már túl vagyunk a várakozás felén (mint ahogy tavaly év elején mondtam). Nem számítottunk még akkor arra, hogy lesz egy koronavírus-világjárvány. Most mindenesetre már 2021. van, az oltások is már folyamatban vannak és minden nap egyre közelebb kerülünk a végéhez. Ha meg legjobban alakulnak a dolgok, akár előbbre is kerülhet a film, ha meg nem, akkor pedig kivárom a (most már) jövő év nyarát.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2021.01.11. 22:32:54

@Kibernetika: Nagyon nem bánnám, ha előbb láthatnánk, de szerintem az idei premiereket már tartani tudják, és akkor most jönnek a 2020-as filmpremierek és jövőre az ideiek, beletelik egy kis időbe, hogy helyre rázódjanak a dolgok, de reméljük fél éven belül már csak rossz emlék lesz ez az időszak...

Addig is pedig, jövő héten már érkezik is a Krétakori tábor 2. évada!

Kibernetika 2021.01.13. 22:16:12

@Lord Picard: Egyetértek. Tulajdonképpen most az van, hogy ha esetleg nem sikerül idén, ahhoz igyekszem minél inkább pozitívan hozzáállni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon mi lett azután, hogy a Bukott Birodalom végén kiengedték a dínókat.
süti beállítások módosítása