2020. július 28. 16:06 - Lord Picard

Jurassic World: Krétakori tábor - Szinkronos előzetes és plakát!

jwcc.jpg

A hétvégi, eléggé eseménytelen virtuális Comic Con után a mai napon a Netflix animációs Jurassic World-sorozatának első, rendes előzetesével, plakátjával és premier dátumával rárúgta az ajtót a rajongókra! Plakát, részletek a tovább mögött, a szinkronos videó pedig itt:

Még tavaly nyáron láthattuk az első, kedvcsináló előzetest az első Jurassic Park/World animációs sorozatból (a Lego maga sorozata egy bejáratott termékcsalád kapcsán készült ugyebár), amelyben ugyan lenyűgöző volt a Velociraptor, de több mozgóképet azóta sem láthattunk, eddig...

A legtöbb dinoszaurusz csak pár pillantásnyira bukkant fel a nagyon hangulatos, a klasszikus zenei témát felhasználó előzetesben, de az állatok realisztikus, filmszerű animációja és megszokott hangjuk hozzák az első előzetes által ígért hangulatot.

A sorozat a 2015-ös mozifilm ideje alatt játszódik, ezért is láthatjuk benne még az Indominus rex-szet és a Raptor Squad-et és természetesen Rexy-t. A hat tinédzser a sziget túloldalán ragad a Krétakori táborban, és együtt próbálnak meg túlélni, míg segítséget nem sikerül hívniuk. Az előzetes mellett néhány képet is közreadtak a sorozatból, ezeken megcsodálhatóak a korábban már sokat emlegetett fluoreszkáló Parasarulophus-szok valamint a nagyon várt kölyök Ankylosaurus, Bumpy is: 

Alighanem egy igazán izgalmas és szórakoztató kalandnak lehetünk majd tanúi, szeptember 18-ától a Netflix kínálatában! A hivatalos plakátot is kiadták végre, amelyen az Indominus rex-szet csodálhatjuk meg.

campc_4.jpg

A szeptemberi premierre pedig remélhetőleg a magyar játékboltok kínálatában is megjelennek a Mattel sorozathoz kapcsolódó figurái. Az előzetes eredeti nyelven itt tekinthető meg:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1616081150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása