2020. április 20. 21:02 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Vesztegzár

lockdown.jpg

A Covid-19 világjárvány miatt a Jurassic World: Dominion forgatása továbbra is szünetel, egyre valószínűbb, hogy így az eredeti premierdátum sem lesz tartható, de Colin Trevorrow ezúttal a Twitter-en osztott meg egy korábban készült forgatási fotót és még egyet, ezt a tovább mögé rejtettem.

A forgatásról már láthattunk több felvételt - lentebb gyűjtöttem ki őket egy galériában, így a havas tájon már nem lepődhetünk meg, viszont most először láthatjuk jobb minőségű felvételen a film egyik szereplőjét, Maisie-t (Isabella Sermon). 

maisie_4.jpg

Colin Trevorrow egy kihívás részeként osztotta meg a képet, amelyben arra kéri a filmiparban dolgozó felhasználókat, osszanak meg egy képet amely a munkájuk közben készült, magyarázat nélkül. Jelenleg tehát ezek a hivatalos csatornákon megosztott képek állnak rendelkezésre a harmadik Jurassic World filmből:

Később az író-rendező még egy képet megosztott, amelyben arra kéri követőit, hogy a csapatmunkát hangsúlyozva osszanak meg egy fotót a munkájukról, immáron teljesen mindegy, hogy szakmabeli, azaz filmes az illető, vagy sem. Trevorrow ezt a képet választotta indításul:

Persze a rajongóknak több se kellett, és máris sokan az Indoraptor visszatérését látták a képben, így a direktornak magyarázatot kellett adnia: a kép korábban készült, a Battle at Big Rock kameratesztjén, ahol még nem volt kéznél Allosaurus fej, így felhasználták fel a Bukott birodalomhoz készült darabot.

babr.png

Reméljük később a Jurassic World: Dominion szereplői és stábtagjai is megosztanak képeket a munkájukról, lehetőleg a legutóbbiról, így némileg enyhítve a hiátust.

És ha már hiátus, egy sajnos várható bejelentés is érkezett a múlt héten: a San Diego Comic Con 50 éves történetében most először törölték a rendezvényt a pandémia miatt, legközelebb csak jövő nyáron gyűlhetnek össze a rajongók a kaliforniai városban. 

sdcc_3.jpg

Vélhetően a rendezvényre igyekvő stúdiók, játékgyártók és fejlesztők, ha lesz mit addig bemutatniuk, online közre fogják adni az idei kiállításra szánt produktumukat, így remélhetőleg a 2018-ban és 2019-ben is masszív Jurassic World jelenléttel bíró Mattel új figuráit is láthatjuk majd valamikor a nyár folyamán, de bizonyára most nem ez az elsődleges prioritása a cégnek.

A héten így én is folytatom a retró termékbemutató sorozatomat, érdemes lesz visszakattintani hamarosan. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr2715626640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása