2020. március 11. 20:54 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Forgatási hírek #4

news4.jpg

A koronavírus okozta pánik és válsághelyzet begyűrűzött hazánkba is, de egyelőre úgy tűnik a Jurassic World: Dominion forgatásában nem okozott még fennakadásokat a vírus, így a legutóbbi lesifotók után maga Colin Trevorrow osztott még két képet az angliai Hawley melletti forgatásról. 

A múlt vasárnapi Nemzetközi Nőnap alkalmából az író-rendező az alábbi fotót osztotta meg Instagramján, amelyen a stáb női tagjait állították össze egy csoportkép erejéig:

ins1.jpg

A felvétel a legutóbbi lesifotókon látott autósmozi helyszínén készült, ahol régi és modern autók is láthatóak, tehát vélhetően nem egy elhagyatott, hanem egy aktív helyszín lesz. A sokat emlegetett rajongói fotók így festettek:

Ma pedig az alábbi képet posztolta Instagram-fiókján keresztül Colin Trevorrow:

ins2.jpg

Ezen a felvételen egy szélvédőbe fúródott kábítólövedék látható, amelyet nyilvánvalóan egy dinoszaurusznak szántak, de célt tévesztett. 

A héten a direktor Twitter fiókján egy rajongói kérdésre is válaszolt:

Sam arra volt kíváncsi, hogy vajon a Battle at Big Rock rövidfilmet láthatjuk-e majd a Jurassic World: Dominion Blu-ray (és talán DVD) kiadásán, és Trevorrow válasza a teljesen egyértelmű "Igen" volt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6015515832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása