2020. március 05. 21:05 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World: Dominion - Forgatási hírek #2

forg2.jpg

Kanadában zajlott a Jurassic World: Dominion forgatásának első szakasza és újabb, „hideg” fotót posztolt erről a rendező, de egy kis múltidézésre is futotta a direktornak, aki a hat évvel ezelőtti Hawaii forgatást is felidézte Instagramján.

De, kezdjük is ezzel a fotóval a híreket:

bryce_1.jpg

Bryce Dallas Howard a héten ünnepelte 39. születésnapját, a színésznőt pedig a kanadai forgatásról is felköszöntötte a stáb a fentebbi fotóval (és ezek szerint a színésznő nincs is jelen a forgatáson), valószínűleg direkt rosszul betűzve keresztnevét. Colin Trevorrow rendező tartja az R betűt, az Y-t pedig Patrick Crowley producer, akit a Jurassic World-ben láthattunk is, mint Simon Masrani (Irrfan Khan) pilóta oktatóját (és a producer valóban rendelkezik pilóta engedéllyel!). A C betűt pedig nem más tartja, mint Isabella Shermon azaz Maisie megformálója, akit már korábban lencsevégre kaptak Kanadában.

Ezt követően Trevorrow az alábbi fotóval csigázta a rajongókat, amelyen Jessica Yi, a stáb egyik tagja látható:

set.png

A bejegyzésben egyébként köszönetet is mondott a kanadai stábnak a rendező, így könnyen lehet, hogy a végére is értek a forgatás ottani részének, így kíváncsian várják most a rajongók, hogy hol bukkan fel legközelebb a stáb, remélhetőleg a koronavírus okozta pánik nem fogja felborítani a forgatási rendet.

Ha már úgyis frissen regisztrált Trevorrow az Instagram-ra, akkor megörvendeztette a rajongókat az alábbi fotókkal, amelyek még 2014-ben készültek, hónapokkal a Jurassic World forgatás előtt, és épp a tervezett díszletek leendő helyét örökítették meg rajtuk makettek segítségével:

Eddig is sok fotó, látványterv látott napvilágot a két Jurassic World filmről, de a rajongók régi vágya egy könyv, amely a két film látványával foglalkozhatna. Még a werkfilmek, DVD-s extrák kora előtt gyakran jelentek meg ilyen könyvek nagy hollywoodi filmekhez (ezt a hagyományt a Star Wars filmek kapcsán soha nem is hagyták feledésbe merülni), így 1993-ban a Making of Jurassic Park, 1997-ben a Making of The Lost World: Jurassic Park könyvek is nagy sikert arattak a rajongók körében, a forgatókönyvek megírásától kezdve a látványtervek kiválasztásán és a forgatáson át a zeneszerzésig mindent alaposan bemutattak ezek a remek könyvek.

twitter_1.jpg

A harmadik Jurassic Park ilyen könyvet sajnos már nem kapott, de úgy fest, Colin Trevorrow-nál a rajongók nyitott ajtón kopogtattak, egy twitteres érdeklődésre ugyanis maga a direktor erősítette meg, hogy a Bukott birodalom rendezőjével, J.A. Bayona-val közösen épp egy art könyvet szerkesztenek a Jurassic World filmekhez! Igazi csemege lesz ez a rajongók számára!

Amióta Trevorrow megosztotta a csapóról készült felvételt, és ezzel az alcím, Dominion is lelepleződött, sokan azért bizakodtak benne, hogy ez még mindig nem a végleges cím, de az Amblin oldalán már megtekinthető a film adatlapja, valamint a hivatalos logó és címfelirat is, én is így képzeltem el őket, csak a színek lettek erőteljesebbek a hivatalos verzión:

Az új cím sokakat megihletett, hogy rajongói plakátokat készítsenek, többek között engem is, így a bejegyzés végére az én három elképzelésemet szeretném bemutatni:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3415506388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása