2020. február 20. 23:14 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Jurassic World 3 - A hivatalos történet?

jw3_4.jpg

Úgy fest, az NBC Universal-nál véletlenül (vagy szándékosan?) kiszivárgott a Jurassic World 3 rövid ismertetője, szinopszisa! Részletek a lehetséges történettel a tovább mögött.

Az NBC Universal weboldalán egy katalógusba rendezve olvashatók a Universal filmjeinek vagy épp attrakcióinak rövid ismertetője, és úgy most úgy tűnik, az "Arcadia" munkacímre hallgató harmadik Jurassic World rövid tartalmát is feltöltötték! A rendező személye, a szereplők, illetve a Jurassic World 3 és a Jursky Svét 3 címváltozatok is olvashatók az adatlapon, így véletlenül sem lehet azt összekeverni más filmével. Lássuk is, mit írnak:

„When young Maisie is abducted by dino-poachers, Owen and Claire set out to find and rescue her, with their journey taking them to a dinosaur habitat operated by a global corporation with a possibly sinister agenda... that's even now being investigated by Alan Grant and Ellie Sattler.”

Hevenyészett fordításban:

„Amikor a fiatal Maise-t dinó-orvvadászok elrabolják, Owen és Claire összefognak, hogy megtalálják és megmentsék őt, egy dinoszaurusz-élőhelyre vezet útjuk, amelyet egy globális nagyvállalat tart fenn, valószínűleg baljós célzattal… és éppen ezt vizsgálja Alan Grant és Ellie Sattler is.”

Igazából annyira nagyon mégsem meglepő ez a rövid tartalom, hiszen itt a blogon is olvasható volt, hogy a szereplő  válogatás során többek között orvvadász karakterek is keresnek, és az akkori hírek alapján, könnyen lehet, hogy a ma bejelentett Scott Haze lehet a kaukázusi (fehér) dinóvadász, akinek szerepére ősszel kerestek szereplőt, míg a színes bőrű paleo-állatorvos, Zane Maxin szerepe lehetséges, hogy DeWanda Wise ölében landolt! 

Sejthető volt, hogy Maisie és az ő titka sem marad háborítatlanul, talán épp Dr. Wu számára kell a lány. A titokzatos nagyvállalat pedig nem lepne meg, ha a BioSyn lenne, Trevorrow eddig is előszeretettel használta sorvezetőként Michael Chrichton regényeit,  vett át belőle ötleteket, és azokból jól ismerhetjük ezt a vállalatot is: ők voltak az InGen legfőbb riválisai, és bár a filmből nem derült ki, de Dodgson, aki felbérelte Dennis Nedry-t a dinoszaurusz embriók ellopásával, az ennek a vállalatnak a megbízásából járt el!

Most, hogy Amerika-szerte szabadon rohangálnak a dinoszauruszok (illetve jó pár állat magánkezekbe, vagy épp bűnözői körökbe került a Bukott birodalomban látott aukción), most már szabadon befoghatja, vizsgálhatja, másolhatja le az InGen genetikai vívmányait a rivális cégek, így akár a BioSyn is. 

arcadia.png

És, e történet alapján Alan és Ellie is beemelésre kerül a Jurassic World világába, eléggé logikus módon, és a Maisie utáni keresésben valószínűleg minden segítségre szüksége lesz Claire és Owen duójának, így kerülhetnek képbe a mellékszereplők. Egyelőre ennél több nem tudható, és bár a Universal oldalán található ez a szinopszis, azért eléggé nagy vonalakban is fogalmaznak, de szép lassan úgy is felfedik előttünk a Jurassic World 3 apró mozaikjait. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6615483904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása