2019. november 13. 20:55 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Casting hírek

casting.jpg

Újabb két szereplő csatlakozott a Jurassic World 3 így is népes szereplőgárdájához: visszatér a Bukott birodalom két színésze, Daniella Pineda mint Zia Rodriguez és Justice Smith mint Franklin Webb. 

danijust.jpg

A két karakter a DPG munkatársaiként, Claire oldalán debütáltak a tavalyi filmben, és most visszatérnek a folytatásban, amelynek szereplőgárdája így is impozáns. Az azért még mindig kérdés, hogy sikerül ennyi ismerős arcot, fontos karaktert koherensen összevonni egy történet erejéig, de bízok Colin Trevorrow-ban, aki évek óta egyengeti a Jurassic-filmek világát. 

Azt azért megjegyezném, hogy egyenlőre egy olyan színész sem csatlakozott a stábhoz, aki folytatná Vincent D'Onofrio (mint Vic Hoskins), Rafe Spall (Eli Mills szerepében) vagy Ted Levine (Ken Wheatley) teremtette hagyományt, azaz karakteres főgonoszként tehetne keresztbe hőseinknek. Ami nem jelenti azt, hogy később erre a szerepre érkezne egyáltalán bárki is, hiszen a Jurassic Park ///-ban sem szerepelt negatív karakter. A várakozások mindenesetre hírről-hírre egyre magasabbak Colin Trevorrow trilógiazárójával kapcsolatban.

jw3cast.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1515305158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dino boy 2019.11.22. 21:05:00

Eli Mills és Ken Wheatley, hogy szerepelnének? Hát meghaltak a bukott birodalomban

Dino boy 2019.11.22. 21:07:20

Jaj bocs hülye vagyok hagyományát

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.11.24. 18:02:34

@Dino boy: Semmi gond :) Igazából azt sem bánom, ha nem lesz központi negatív karakter, a harmadik rész is elvolt ilyen szereplő nélkül.
süti beállítások módosítása