2019. január 12. 18:36 - Lord Picard

Jurassic Newsworld: Az Indominus Rex

Mivel túl sok információ nem látott napvilágot, ezért csak egy rövid bejegyzést ejtek most. Annyit tudni, hogy a Hong Kong Toy & Game Fair-en mutatták be, de a Mattel bemutatta az Indominus rex figurájuk prototípusát! 

indo_2.jpg

A cég közlése szerint tehát ez csak a prototípus, de egy az egyben nyugodtan a boltok polcaira kerülhetne ebben a formában is, és a lényeg: most már egészen bizonyos, hogy idén valamikor érkezni fog a Jurassic World hibrid állata is! Sem azt nem tudni, melyik vonalon érkezik (alap vagy Legacy), sem azt, hogy esetleg hangot adó figura lesz-e, illetve hogy melyik Tyrannosaurus rex figurához fog passzolni a mérete (Thrash 'N Throw vagy a Battle Damage/Legacy vonal).

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1214558480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2019.01.15. 22:00:03

Fincsi hír, nyam-nyam.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2019.01.16. 20:18:09

@Anak: És még jobban hangzik, ha igaz lesz az a Mattel-es információ, miszerint NEM a Legacy vonalon jelenik meg, azaz globálisan elérhető figura lesz! :)
süti beállítások módosítása