2018. május 24. 19:16 - Lord Picard

Jurassic World: Bukott birodalom - Kisfilmek, filmrészletek magyarul

news_14.jpg

A Jurassic World: Bukott birodalom kapcsán a promóció, a reklámozás ideje lassan elérkezett. Nem is lett volna értelme hamarabb kezdeni a kampányt, hiszen az elmúlt heteket uralták a Bosszúállók és az új Star Wars film, a Solo, valamint a Deadpool 2 marketingje. A tovább mögött azonban egy vadonatúj, magyar feliratos kisfilm, és már ismert, de immáron magyar nyelvű filmrészletek a tovább mögött! Ezek a tovább mögött, az új kisfilm pedig máris megtekinthető:

FIGYELEM! SPOILERES TARTALOM!

A pörgőgömbös forgatásról szóló kisfilm az eredetileg gyrosphere-nek elnevezett járművel való forgatás nehézségeit mutatja be, valamint komoly kihívás elé állították két utasát, Bryce Dallas Howard-ot és Justice Smith-t is. A videó kapcsán érdemes megjegyezni: ez a videó először úgy tűnik, a UIP Duna Film csatornáján tűnt fel, és csak ezután, magyar felirattal és korhatár jelöléssel veszik át más, külföldi csatornák a videót! Szép munka UIP! 

"Ááá! Olyan igazi!" - Magyar feliratos kisfilm a kulisszák mögül

Ez a videó szintén már be lett mutatva a blogon, de most már magyar felirattal is megtekinthető az elsősorban a dinoszauruszokra fókuszáló kisfilm. Ha jól sejtem, akkor a tegnapi B-roll videó is hamarosan elérhető válik magyar felirattal. 

"Kösd be magad! Szállj be!" - Magyar nyelvű filmrészlet

Ezt a videót már korábban én is közzé tettem, eredeti nyelven, de immáron a UIP Duna Film elérhetővé tette a magyar nyelvű filmrészletet.

Owen megmenekül - Magyar nyelvű filmrészlet

A két hét múlva esedékes bemutató kapcsán egyre több hazai moziban elindult a napokban a jegyelővétel, akár premier előtti, szerdai vetítésekre is! A rendszeresen moziba járók azonban már egy jóval hatalmasabb jelét is láthatják a film közeledésének, egyre több mozi előterét hódítja meg Rexy, ezen pompás és masszív standee (reklámtábla) által: 

33362110_1717111468379537_8350024281555468288_n.jpg
Egy rossz szó nem érheti a marketinget, hazánkban sem, a játékfigurák, iskolafelszerelések után, több fronton kapcsán is beindul a film marketingje. Ennek részleteiről is hamarosan olvashatnak a blog látogatói. A bejegyzés végén pedig még egy pár promóciós kép a világ minden tájáról:

A tegnapi nap folyamán a londoni lakosokat bolygatta fel a Temze folyón uszályon szállított Tyrannosaurus rex látványa, és mára világossá is vált, hogy a Bukott birodalom kapcsán szállítottak a szobrot a folyó partjára. Ugyanarra a helyszínre, ahol három éve egy Mosasaurus installációt állítottak fel!


New Yorkban egy hatalmas reklámtáblát béreltek ki a film reklámozására:

ny.jpg

Az amerikai AMC mozihálózat egyes filmszínházaiban pedig ilyen hatalmas standee-vel találkozhatnak a rajongók, amely körülbelül a duplája lehet a mi standee-nknek, ha nem nagyobb!

amc.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6013999200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása