2018. május 16. 21:20 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Két új könyv, itthonról!

moranews.jpg

Nagy meglepetésemre, és immáron örömömre szolgál közhírré tétetni, a Móra Könyvkiadó gondozásában két, a Jurassic World: Bukott birodalomhoz kapcsolódó foglalkoztatókönyv, természetesen magyar nyelven! A tovább mögött a két kiadványt közelebbről is szemügyre vehetjük.

Három évvel ezelőtt a Jurassic World kapcsán, a korábbi filmekhez kapcsolódó merchandising dömpinget folytatva számos kiadvány látott napvilágot a széles világban, csak sajnos nem hazánkban. Ennek most vége. A Jurassic World: Bukott birodalom c. ötödik film kapcsán ugyanis a Móra könyvkiadó két kiadványt is magyarítva behozta a piacunkra!

JURASSIC WORLD: BUKOTT BIRODALOM
MEGAMATRICÁS FOGLALKOZTATÓKÖNYV

01_4.jpg

A 32 oldalas színes, minőségi papírra nyomtatott, amelynek borítóját Rexy uralja. Belül pedig az igazán szép grafikákkal tarkított könyvben számos, természetesen gyerekeknek szóló feladat, küldetés található, de emellett egy-egy poszternek is beillő oldal is. 

A kifestőkön, fejtörőkön túl bizonyos oldalakon pedig a könyv végén található matricák segítségével egyedi csoportképeket, jeleneteket alkothatunk kedvenc dinoszauruszainkkal! 

A kiadvány magyarítása, nyelvezete kifogástalan, remek munka, és méretéhez és minőségéhez képest igen csak kedvező árfekvésben került kiadásra. Azt hiszem egyértelmű, minden rajongó gyűjteményében helyet érdemel ez a remek könyv, talán ilyen játékos könyvet a hazai rajongók még nem is tarthattak a kezükben! 

JURASSIC WORLD: BUKOTT BIRODALOM
SZÖRNYEN JÓ FOGLALKOZTATÓKÖNYV

01_5.jpg

Nem csak a fentebbi könyv örvendezteti meg a rajongó gyermekeket és felnőtteke: ez a kiadvány, amelynek borítóját a film egy új dinoszaurusza, a Stygimoloch kapta, ugyanazt a pazar minőséget képviseli, mint a párja.

A szintén 32 oldalas, igényesen magyarított kiadvány több fejtörőt, színezni valót tartalmaz, de ugyanúgy találhatunk benne egy-egy plakátoldalt, sőt, még egy társasjátékot is! 

Mindkét könyvet Mirtse Áron fordította, és Besze Barbara szerkesztette. A könyveket közvetlenül a Móra Könyvkiadó oldaláról is megrendelhetjük, de számos ismert könyváruház weboldalán is előrendelhető/megrendelhető. És, ha minden jól megy, még az év folyamán a Móra megörvendeztet minket legalább egy kiadvánnyal, érdemes tehát ezeket a könyveke is megvásárolni, és meghálálni a rajongókkal való törődést! 

mora.jpg
Hatalmas öröm, hogy a három évvel ezelőtti ínséges termékkínálatot a Bukott birodalom kapcsán már túl is léptük, és biztos vagyok benne, hogy a film meg is hálálja a rajongók szeretetét és bizalmát. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6613964922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2018.05.17. 19:11:15

Talán a Jurassic Outpost oldalon olvastam korábban, hogy nem csak ilyen jellegű írott kiadványok jelennek meg a filmmel kapcsolatban, hanem olyan is ami még nem volt. Konkrétan regények. Ez igaz? Lesz ebből valami vagy félreértettem valamit?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2018.05.17. 22:17:37

@Anak: Sajnos csak egy regényről tudok, ami biztosan megjelenik, de hazai kiadásról nincs információm. Ez a "The Evolution of Claire" c. regény, amely Claire Dearing háttérsztorija, jobban megismerhetővé válik a személyisége, és hogy milyen út vezetett a Jurassic World-ben betöltött pozíciójáig.

Korábban voltak olyan hírek, hogy az IDW képregény kiadó is jelentkezik új képregénnyel, de erről is nagy a hallgatás sajnos.
süti beállítások módosítása