2018. január 11. 20:18 - Lord Picard

Jurassic Newsworld - Szivárgások a játékokról *Frissítve*

mattelnews.jpg

Az év elején az online és hagyományos boltok tulajdonosai már általában megkapják a nagy játékgyártók előzetes évi katalógusait, és most ezekből került ki jó pár fotó a netre, a tovább mögött a Mattel és egy másik, meglepő márka egy kiszivárgott produktumáról is található lesz egy kép. Frissítés: A mai napon friss, sokkal jobb képminőségben érkeztek képek és vehetők jobban szemügyre a figurák, de még mindig vízjelezve!

Először is, kezdem azzal, hogy a január 8-án publikált, Lego készletek leírását tartalmazó bejegyzést frissítettem, az egyik készletről felszínre került egy dinoszaurusz és ember figura, érdemes tehát visszanézni az alábbi bejegyzésre: Jurassic Newsworld - Lego-szett leírások

A bejegyzés borítóképéhez szándékosan választottam a PEZ termékét, így hátha elkerüli a Mattel figyelmét ami ezután következik... A PEZ cukorkaadagolóiról már tavaly néhány fotó megjelent, de most először vehetjük szemügyre a csomagolást, amely valószínűleg valamennyi, a Bukott birodalomhoz kapcsolódó termék esetében hasonló arculatú lesz.

pez.jpg

És akkor térjünk is rá a nagyágyúra: jelentős mennyiségben, de elég vacak minőségben, képernyőfotókon lepleződtek le a Mattel megjelenés előtt álló figurái:

kep.png

Az Allosaurus, a Baryonyx és a Metriacanthosaurus figurája már korábban lelepleződött, a Triceratops-ot azonban most először láthatjuk. Vélhetően közepes nagyságúak.

kep2.png

Ezen a fotón azonban csupa új figurát láthatunk: Dimorphodon, Gallimimus, Dilophosaurus és Blue személyében egy Velociraptor. A legalul látható, elég furcsa testtartású dinoszaurusz raptor jellegzetességgel rendelkezik, de elég furcsa már maga a póz is... A figurák mérete vélhetően kisebb, mint a fentebb lévőkké.

kep3.png
Ezek a mini figurák is újak, Stegosaurus, Velociraptor, mellette egy Stegosaurus és alul egy Allosaurus került feltehetően megformázásra

1515719923487.pngEzen a képen egy három mini dinoszauruszt magába foglaló csomagot mutatnak be, melynek része egy T. rex, egy Stegosaurus és egy, most már beazonosított, Stygimoloch látható.

kep4.pngA Jurassic World kapcsán a főszereplőket megformáló figurákat elég szűken mérték, konkrétan csak Owen kapott saját figurát, ezt pótolandó, 3.75 inches (kb. 10 cm-es) emberfigurák is megjelennek, a régi figuracsomagokhoz hasonlóan egy ember, egy mini dinoszaurusz és egy fegyver kombinációban. A képen Claire látható egy Stegosaurus-szal, egy zsoldoskatona egy Dimorphodonnal, egy másikon egy katona(?) egy vízalatti mini siklóval (?) és Owen bébi Blue-val.

1515720384632.pngKét nagyobb figura, egy Stegosaurus és a Carnotaurus.

1515720003918.pngOwen a Triump motorjával együtt is megjelenik, valamint Blue is, a kép alapján valamiféle felhúzható játékok lesznek talán? A felirat szerint három dinoszaurusz lesz összesen egy csomagban, a motoros Owen-nel.

1515720518978.pngA kép alapján Blue ezen figurája sok ponton mozgatható lesz, de a tény, hogy az ölőkarom átkerült(?) középre, és a fekete darab miatt, felmerült annak a lehetősége, hogy talán valamilyen egységgel, irányítható dinoszauruszt kapunk?

mosa.pngA Mosasaurus figurája, és a hírek szerint az Indoraptor, amelyről nem szivárgott ki termékfotó, csak a film bemutatása után kerül kiadásra.

1515719834900.pngA plüss részleg sem marad le, egy Triceratops és bébi Blue is megjelenik (de ha tippelnem kellene, még más dinoszaurusz is megkapja a maga plüss variánsát).

A legvégére hagytam talán a nagyágyút, a Tyrannosaurus rex-et, becenevén Rexy-t...

rexy.png
Sok részlet erről a T. rex figuráról sem tudunk, azon túl, amint a képen is jelezték, hangot kiadó figuraként is kiadásra kerül, vélhetően közepes méretben. A test szokatlan, csuklós kialakítása minden esetre szokatlan, de a fentebbi Blue is hasonló jegyeket visel.


1515674517352.pngEz a fotó pár hete szivárgott ki, annyit lehetett tudni róla, hogy prototípus egy óriási kialakítású T. rex figurához és a jelek szerint, a következő képen már a végleges változatát láthatjuk:

1515718850104.pngAz informátor szerint ugyanis ez ugyanaz a figura, csak már a végleges, tömeggyártásra szánt festéssel. A fej részletgazdag kidolgozása, és a figura hatalmas mérete (amiről csak a fentebbi fotón alapján lehet elképzelésünk mekkora is lesz) okán is az eddigi legszebb Jurassic Park-os Tyrannosaurus figurát tisztelhetjük remélhetőleg benne.


Levezetésül a rengeteg képi információ után, a legfrissebb szivárgás a Funko Pop! gyártótól érkezett, az ő gondozásukban megjelenő, roppant népszerű buborékfej figurákat gyártó az idén 25. évfordulóját ünneplő Jurassic Park-nak szentel egy szériát! Ellie (a Jeep-ben), Alan, Ian, Mr. Hammond és Denis Nedry mellett Rexy, egy Velociraptor és a Dilophosaurus is megvásárolható lesz ilyen vicces formában:
funko.jpg

A Mattel katalógus kiszivárgása mögött álló informátor szerint a katalógusban járművek is szerepeltek, többek között egy Jeep, egy Explorer és több más, az ötödik filmben feltűnő jármű. További emberfigurák is lesznek: Alan, Ellie, Ian és Robert Muldoon is új kiadást kap (már a régi figurákhoz képest). A figurák méreteiről tehát sajnos még nem rendelkezünk információkkal, és a katalógusban szereplő figurák sem biztos, hogy mind véglegesítve lettek, és valószínű, hogy nem is minden figura került így leleplezésre. További hírekről, szivárgásokról továbbra is megpróbálok azonnal beszámolni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jphungary.blog.hu/api/trackback/id/tr913567135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása